Välkommen till Grapevine.se

Grapevine.se är en plats för dig som gillar att kombinera god mat och dryck. Här hittar du goda recept, dryckestips, reportage, en stor portion kulinär kunskap och mycket mer. Vi tror att kärleken till smaker blir större ju fler man delar den med. Därför hoppas vi att du hittar inspirationen här på Grapevine.se och bjuder dina vänner på den så mycket och ofta du kan. Om du också vill bli bjuden av dina vänner så tipsa dem gärna om att prenumerera på vårt nyhetsbrev och vårt magasin – båda är helt gratis.

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Att tillaga kött

Blodröd eller helt genomstekt? Hur du än vill ha ditt kött är innertemperaturen A och O för ett bra resultat. Eftersom en köttbit kan se ut på många olika sätt är det bäst att använda en termometer för att avgöra när köttet är klart. På bilden här ovan kan du se innertemperaturen för entrecôte och

Tommasi Crearo

Fylligt vin från Veneto med stor doft och smak

Pasta Limone

Fräsch och god pasta med vitlök, persilja och citron.