Glass med banan och kanel

Tid 
120 Minuter
Antal 
4

En smarrig lättlagad efterrätt gjord på kvarg, banan, kanel, kokos och Polly-choklad 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

2 frysta bananer ( i skivor)
1 banan till servering
1 påse Polly
1 burk kvarg
1 tsk vaniljpulver
1 tsk kanel
1 tsk kokosflingor

Gör så här

1. Frys ner 2 bananer i skivor, ca 1-2 timmar.

2. Stek 1 tunt skivad banan i rikligt med smör och lite kanel.

3. Mixa de övriga ingredienserna i en matberedare.

4. Hacka Polly grovt och häll ner i glassblandningen. Servera genast med de stekta bananerna

Mer på grapevine.se

Kraft & elegans

I Sverige älskar vi amarone och ripasso. Och det är lätt att förstå varför – vinet passar förvånansvärt bra till nordisk mat och när vintermörkret omsluter oss längtar vi efter ett kraftfullt rött vin med mycket smak. Här berättar vi om familjen Tommasis amarone och ripasso och bjuder på recept på

Greenall’s Original London Dry Gin

En komplex gin med kryddig och balanserad smak

Melon och parmaskinka

En klassisk förrätt där sälta och sötma passar perfekt ihop.