Glass med banan och kanel

Tid 
120 Minuter
Antal 
4

En smarrig lättlagad efterrätt gjord på kvarg, banan, kanel, kokos och Polly-choklad 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

2 frysta bananer ( i skivor)
1 banan till servering
1 påse Polly
1 burk kvarg
1 tsk vaniljpulver
1 tsk kanel
1 tsk kokosflingor

Gör så här

1. Frys ner 2 bananer i skivor, ca 1-2 timmar.

2. Stek 1 tunt skivad banan i rikligt med smör och lite kanel.

3. Mixa de övriga ingredienserna i en matberedare.

4. Hacka Polly grovt och häll ner i glassblandningen. Servera genast med de stekta bananerna

Mer på grapevine.se

Bagarbarn

Han är fransk bagare, konditor, surdegsmissionär, sommarpratare, tv-kock, matdebattör, bloggare, föreläsare och författare. Vi träffar Sébastien Boudet för att höra mer om hans bakgrund, miljöengagemang och nya kokbok. Sébastien Boudet sippar på sitt gröna te. Vi har träffats på ett café för att

Patrón Reposado Tequila

Ekfats lagrad tequila

Risotto med grönsaker

En italiensk delikatess som är snabb och enkel att tillaga.