Glass med banan och kanel

Tid 
120 Minuter
Antal 
4

En smarrig lättlagad efterrätt gjord på kvarg, banan, kanel, kokos och Polly-choklad 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

2 frysta bananer ( i skivor)
1 banan till servering
1 påse Polly
1 burk kvarg
1 tsk vaniljpulver
1 tsk kanel
1 tsk kokosflingor

Gör så här

1. Frys ner 2 bananer i skivor, ca 1-2 timmar.

2. Stek 1 tunt skivad banan i rikligt med smör och lite kanel.

3. Mixa de övriga ingredienserna i en matberedare.

4. Hacka Polly grovt och häll ner i glassblandningen. Servera genast med de stekta bananerna

Mer på grapevine.se

Viva vegan!

Vad betyder veganskt vin, och vad är det egentligen för skillnad mellan vegan och vegetarian? Vi reder ut begreppen och bjuder på smakrika veganska recept med matchade veganska viner. Att välja bort animaliska produkter är inte längre konstigt. Sedan 1980 har grönsaksätandet fördubblats i Sverige

Greenall's Berkeley Square London Dry Gin

En lyxgin för den moderna konsumenten

Grillad lammentrecôte med lättstuvad spetskål

Kål i alla dess former är inte bara trendigt, det är fantastiskt gott också. Särskilt när den stuvas lätt och serveras ljummen till en bit grillat lamm!