Glass med banan och kanel

Tid 
120 Minuter
Antal 
4

En smarrig lättlagad efterrätt gjord på kvarg, banan, kanel, kokos och Polly-choklad 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

2 frysta bananer ( i skivor)
1 banan till servering
1 påse Polly
1 burk kvarg
1 tsk vaniljpulver
1 tsk kanel
1 tsk kokosflingor

Gör så här

1. Frys ner 2 bananer i skivor, ca 1-2 timmar.

2. Stek 1 tunt skivad banan i rikligt med smör och lite kanel.

3. Mixa de övriga ingredienserna i en matberedare.

4. Hacka Polly grovt och häll ner i glassblandningen. Servera genast med de stekta bananerna

Mer på grapevine.se

Bartips: 3 bra barer att besöka

1. Pharmarium, Stortorget, Stockholm 2. Lilla & Stora Örebro, Köpmangatan 3. Kollobaren, Kyrkogatan, Jönköping

Tommasi Giulietta

Fräscht och fruktigt med smak av persika, citrus och inslag av vita blommor

Älggryta med bacon

Vad smakar bättre en höstdag än denna mustiga gryta på älgkött och bacon.