Glass med banan och kanel

Tid 
120 Minuter
Antal 
4

En smarrig lättlagad efterrätt gjord på kvarg, banan, kanel, kokos och Polly-choklad 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

2 frysta bananer ( i skivor)
1 banan till servering
1 påse Polly
1 burk kvarg
1 tsk vaniljpulver
1 tsk kanel
1 tsk kokosflingor

Gör så här

1. Frys ner 2 bananer i skivor, ca 1-2 timmar.

2. Stek 1 tunt skivad banan i rikligt med smör och lite kanel.

3. Mixa de övriga ingredienserna i en matberedare.

4. Hacka Polly grovt och häll ner i glassblandningen. Servera genast med de stekta bananerna

Mer på grapevine.se

Eldsjälen Johan Åkerberg

Han har rest mycket, är extremt nyfiken och har ätit det mesta – till och med levande bläckfisk. Vi träffade den modige och entusiastiske kocken Johan Åkerberg och pratade om sydkoreansk mat, bulgariska musslor och om den heta trenden att röka mat.

Mini Patrón Añejo Tequila

Minisar som höjer vilken fest som helst!

Moules – Un moment like this

Moules marinière, vinkokta musslor, är bland det läckraste det sydfranska köket har att bjuda på. Prova Mattias Larssons recept som han kallar ”Moules – Un moment likes this”.