Melon och parmaskinka

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

En klassisk förrätt där sälta och sötma passar perfekt ihop.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

3 meloner Honung, Galia, Cantaloupemelon
2 paket parmaskinka
olivolja
vit balsamvinäger
basilika

Gör så här

1. Dela på melonerna och ta bort ev. kärnor.

2. Använd en matsked och skär ut skedstora bitar melon.

3. Blanda de olika melonerna och färgerna.

4. Kläm ut saften från melonerna och häll på melonbitarna.

5. Lägg på parmaskivorna och toppa med basilika. Servera med lite olivolja och vit balsamvinäger.

Mer på grapevine.se

Italiensk själ – chilensk jord

Historien om vinhuset Viña Canepa går tillbaka till 30-talet, men berättelsen börjar egentligen redan 1914. Här berättar vi hur en ung italiensk man blev en av Chiles viktigaste vinproducenter och presenterar ett nytt och gott chilenskt vin. Samma år som första världskriget bröt ut lämnade den 15-

Kyrö Napue Rye Gin

Vinnare av 2015 års Gin & Tonic på IWSC 2015!

Glass med banan och kanel

En smarrig lättlagad efterrätt gjord på kvarg, banan, kanel, kokos och Polly-choklad