Melon och parmaskinka

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

En klassisk förrätt där sälta och sötma passar perfekt ihop.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

3 meloner Honung, Galia, Cantaloupemelon
2 paket parmaskinka
olivolja
vit balsamvinäger
basilika

Gör så här

1. Dela på melonerna och ta bort ev. kärnor.

2. Använd en matsked och skär ut skedstora bitar melon.

3. Blanda de olika melonerna och färgerna.

4. Kläm ut saften från melonerna och häll på melonbitarna.

5. Lägg på parmaskivorna och toppa med basilika. Servera med lite olivolja och vit balsamvinäger.

Mer på grapevine.se

Fröken Smilla

När Smilla Luuk var fem år fick hon diagnosen celiaki, glutenintolerans. Men i stället för att knapra riskakor började hon experimentera vid bakbordet. I dag är Smilla 20 år och har nyligen kommit ut med sin tredje kokbok med glutenfria recept. Det är lika bra att vi tar det direkt så har vi det

B By Black Tower

Nylansering i ordinarie sortiment!

Flamberad oxfilé med shoestrings och konjak- och grönpepparsås

Ångorna av konjaken tillför fantastiskt smak till köttet och ger en sagolikt god sås.