Melon och parmaskinka

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

En klassisk förrätt där sälta och sötma passar perfekt ihop.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

3 meloner Honung, Galia, Cantaloupemelon
2 paket parmaskinka
olivolja
vit balsamvinäger
basilika

Gör så här

1. Dela på melonerna och ta bort ev. kärnor.

2. Använd en matsked och skär ut skedstora bitar melon.

3. Blanda de olika melonerna och färgerna.

4. Kläm ut saften från melonerna och häll på melonbitarna.

5. Lägg på parmaskivorna och toppa med basilika. Servera med lite olivolja och vit balsamvinäger.

Mer på grapevine.se

Rhône - mon amour

I södra Rhône heter regenten Châteauneuf-du-Pape. Men idag produceras det även kvalitetsviner i angränsande områden till ett betydligt mer plånboksvänligt pris. Följ med till södra Rhône och upptäck de kryddiga vinerna. Rhône ligger i södra Frankrike vid floden med samma namn. I södra delen av

Smart Dog White

Fräscht, torrt vitt vin från Portugals mest främsta vinmakare João Portugal Ramos

Höstgryta med kyckling, äpple och Dijon

Härligt höstig gryta med smak av Dijon. Ta hand om trädgårdens äpplen i höstens grytor! Snabbköpets går också bra om du inte har ett eget träd. ​