Napue Berry Punsch

Förläng sommaren, blanda till en god och läskande drink på nordisk gin och svenska bär – färska eller från frysen.

Utskrift
Ingredienser

200 g av säsongens bär, försiktigt rårörda
20 cl Kyrö Napue Rye Gin
10 cl färsk citronjuice
5–10 cl sockerlag, efter smak
50 cl sodavatten
några färska bär till garnering

Gör så här
  1. Blanda bären med is, Kyrö Napue Rye Gin och de övriga ingredienserna i en stor kanna. Servera!

Mer på grapevine.se

Vin till rökt lax?

Hej sommeliern! Jag har precis inhandlat en röklåda till sommarens alla middagar i trädgården. Premiärrätten kommer att bli varmrökt lax med pressad potatis och en kall romsås. Men nu kommer frågan till er; vad bör jag välja för vin till rök lax? Ulf Karlsson, Helsingborg. Svar: Lax är en tacksam

Angostura Aromatic Bitter

Barens salt & peppar!

Grillad lammentrecôte med lättstuvad spetskål

Kål i alla dess former är inte bara trendigt, det är fantastiskt gott också. Särskilt när den stuvas lätt och serveras ljummen till en bit grillat lamm!