Napue Berry Punsch

Fira Finland med en god och läskande drink på nordisk gin och svenska bär!

Utskrift
Ingredienser

200 g bär, frysta går fint, försiktigt rårörda
20 cl Kyrö Napue Rye Gin
10 cl citronjuice
5–10 cl sockerlag, efter smak
50 cl sodavatten
Om möjligt - färska bär till garnering

Gör så här
  1. Blanda bären med is, Kyrö Napue Rye Gin och de övriga ingredienserna i en stor kanna. Servera!

Mer på grapevine.se

Veckans vintips: prosecco när den är som bäst

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien! Klar blek ljusgul färg. Doften är fruktig med inslag av päron, mandarin och vingummi. Smaken är aromatisk och fräsch. Gancia grundades 1850 av Carlo och Edoardo Gancia med en vinkällare i Canelli. Passionen för marken, djup respekt för

Fettuccine med kyckling och salvia- och valnötspesto

Kombinationen kyckling, salvia, valnötter och nykokt pasta är utsökt. Lägg därtill sälta från sidfläsk och en pigg örtig smak från friterad salvia och du har en oslagbar festrätt!