Napue Berry Punsch

Fira Finland med en god och läskande drink på nordisk gin och svenska bär!

Utskrift
Ingredienser

200 g bär, frysta går fint, försiktigt rårörda
20 cl Kyrö Napue Rye Gin
10 cl citronjuice
5–10 cl sockerlag, efter smak
50 cl sodavatten
Om möjligt - färska bär till garnering

Gör så här
  1. Blanda bären med is, Kyrö Napue Rye Gin och de övriga ingredienserna i en stor kanna. Servera!

Mer på grapevine.se

Veckans Vintips: Ny ekologisk vit Bordeaux

Famille Excellor Biologique 2014 lanseras i 220 butiker den 1 september. En ekologiskt vit Bordeaux med härlig, medelintensiv, ren, druvtypisk och ungdomlig doft med toner av krusbär, citrus, lime, grönt äpple, nässlor med inslag av mineral och örter. Smaken är torr, frisk och med balanserad fräsch syra av citrus, lime, mineraler och krusbär. Ett ursprungstypiskt vin med ett långt elegant avslut.

Tommasi Surani Atlas Organic

Nu i ny design Tommasi Naturae

Kyckling med smörslungad spetskål

Mör kyckling som serveras på en bädd av spetskål, tillsammans med sås gjord på schalottenlök, grädde och vitt vin.