Rabarber och jordgubbsglass

Glass i ett nafs! Fräsch och god efterrätt med smak av vanilj, rabarber och jordgubb.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

½ kg djupfrysta rabarber och jordgubbar
3 dl vaniljyogurt
1 msk vaniljsocker
strössel / bär

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i en matberedare.

2. Ställ in i frysen tills lagom hård konsistens. 

3. Dekorera med bär eller strössel.

Mer på grapevine.se

Lär dig duka med stylisten Frida Svahn

Överraska vännerna med en storslagen dukning. Inredaren Frida Svahn tipsar här hur du kan slå på stort och med enkla knep skapa ett slående bord för en festlig bjudning.Vågar du dig på en dramatisk dukning med guldfärgad duk eller satsar du hellre på en sofistikerad dukning med vitt porslin och
Ny

Ron Barceló Gran Anejo

Känd sedan länge, ny hos oss! Finns i två storlekar, 35 cl och 70 cl.

Moussetårta

Den här tårtan är elegant och stilren, men inte alls så svår som den ser ut. Den blanka glasyren ger tårtan konditorklass. En perfekt vår-och sommartårta med den fräscha smaken av jordgubbs- och limepannacotta som gifter sig fint i munnen med den vita chokladmoussen. Receptet kommer från Linus Johansson, vínnare av "Hela Sverige Bakar".