Rabarber och jordgubbsglass

Glass i ett nafs! Fräsch och god efterrätt med smak av vanilj, rabarber och jordgubb.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

½ kg djupfrysta rabarber och jordgubbar
3 dl vaniljyogurt
1 msk vaniljsocker
strössel / bär

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i en matberedare.

2. Ställ in i frysen tills lagom hård konsistens. 

3. Dekorera med bär eller strössel.

Mer på grapevine.se

Besök Tommasi-spa!

Kurorten Sätra Brunn är en bildskön oas med anor från 1700-talet. Hit finns det skäl för mat- och vinvänner att vallfärda. Här är Tommasi kung både i spa och i glas, och man erbjuder som enda spa i landet behandlingar med produkter gjorda på Tommasis viner. Tystnaden är slående. Det är nästan så

Terroir Riesling Kalkstein

Frisk riesling från Pfalz!

Kantarelltoast - Guldläge!

Nu är skogarna fulla av kantareller - gyllene, mustiga och värda att längta efter. Här låter vi svampens subtila smaker samspela med ett lagom kraftigt och nyanserat vin med härliga bär- och frukttoner. Resultatet är magiskt!