Tapas Kallskuret

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Ett måste på alla tapasbord. Perfekt som drinktilltugg och aptitretare.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

ca 500 gr blandat kallskuren skinka och korv tex Panta negra, Mangalica, Coppa Bazza, Chorizo Magno
150 gr vällagrad parmesan
100 gr Gordal oliver
100 gr Cornichoner

Gör så här

Använd en vacker skärbräda, fat eller stenskiva och lägg upp allt det kallskurna i grupper. Garnera med cornichoner och oliver.

Mer på grapevine.se

Kraft & elegans

I Sverige älskar vi amarone och ripasso. Och det är lätt att förstå varför – vinet passar förvånansvärt bra till nordisk mat och när vintermörkret omsluter oss längtar vi efter ett kraftfullt rött vin med mycket smak. Här berättar vi om familjen Tommasis amarone och ripasso och bjuder på recept på

Vila Santa Reserva White

Smakrikt och komplext vin

Angostura 1919 daiquiri

Daiquiri är en klassisk romdrink från Kuba. I den här varianten spelar underbara Angostura 1919 huvudrollen. Drinken är en frisk fläkt i sommarvärmen!