Tapas Kallskuret

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Ett måste på alla tapasbord. Perfekt som drinktilltugg och aptitretare.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

ca 500 gr blandat kallskuren skinka och korv tex Panta negra, Mangalica, Coppa Bazza, Chorizo Magno
150 gr vällagrad parmesan
100 gr Gordal oliver
100 gr Cornichoner

Gör så här

Använd en vacker skärbräda, fat eller stenskiva och lägg upp allt det kallskurna i grupper. Garnera med cornichoner och oliver.

Mer på grapevine.se

Vin till marulk?

Hej! Jag gillar era recept och blir riktigt inspirerad varje gång ett nytt nummer av tidningen Grapevine landar i brevlådan. Nu till min fråga. Jag har hittat ett recept med marulk, jordärtskockspuré och kantareller som skulle passa bra vid finare middagsbjudningar. Därför undrar jag vilket vin som

Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut NV

En förstaklassig champagne med fin mousse och lång behaglig eftersmak. ​

Friterade kycklingbullar

Frasigt goda tilltugg med spännande fänkålsmajonnäs att dippa bullarna i.