Waldorfsallad

Tid 
20 Minuter
Antal 
4

Fräsch klassiker och ett perfekt tillbehör, eller addera protein och skapa en huvudrätt. 

Bild: Matilda Lindeblad Recept: Caroline Dafgård Widnersson
Utskrift
Ingredienser

1 dl majonnäs
1 dl yoghurt
1 msk citronjuice
salt och svartpeppar

2 Granny Smith-äpplen
2 selleristjälkar
4 baby gemsallad
1 näve valnötter, grovhackade
½ dl gräslök, finhackad

Gör så här

1.Rör ihop majonnäs, yoghurt och citronjuice i en bunke, smaka av med salt och peppar.

2.Plocka salladen, skiva sellerin tunt och hyvla äpplet tunt, gärna med en mandolin.

3.Arrangera salladen på tallrikar och servera tillsammans med dressingen.

Mer på grapevine.se

Angostura® Global Cocktail Challenge

Angostura samlar ihop världens bästa mixologer för att tävla i Trinidad & Tobago! I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kommer världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigfulla titel och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det

Kyrö Koskue Small Batched Rye Gin

En ekfats lagrad gin gjord på 100% råg!

Ångkokt havsabborre med grönsaker

Portugisiskt recept på abborre signerat vinmakaren J.P Ramos