Waldorfsallad

Tid 
20 Minuter
Antal 
4

Fräsch klassiker och ett perfekt tillbehör, eller addera protein och skapa en huvudrätt. 

Bild: Matilda Lindeblad Recept: Caroline Dafgård Widnersson
Utskrift
Ingredienser

1 dl majonnäs
1 dl yoghurt
1 msk citronjuice
salt och svartpeppar

2 Granny Smith-äpplen
2 selleristjälkar
4 baby gemsallad
1 näve valnötter, grovhackade
½ dl gräslök, finhackad

Gör så här

1.Rör ihop majonnäs, yoghurt och citronjuice i en bunke, smaka av med salt och peppar.

2.Plocka salladen, skiva sellerin tunt och hyvla äpplet tunt, gärna med en mandolin.

3.Arrangera salladen på tallrikar och servera tillsammans med dressingen.

Mer på grapevine.se

Vinnare utsedd i Angostura® Global Cocktail Challenge

I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kom världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigefulla titeln och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det var den åttonde gången som Angostura höll sin Angostura® Global Cocktail Challenge! Varje finalist har kämpade sig igenom hård konkurrens, totat 287 tävlande från 36 olika länder, där de bästa gick vidare till den stora Globala finalen i Trinidad och Tobago.

BBQ-ribs med smokey sauce

Grillade revbensspjäll är något av det bästa som finns. Steker man dem i ugnen först går det sedan kvickt att få fin yta på grillen.