Waldorfsallad

Tid 
20 Minuter
Antal 
4

Fräsch klassiker och ett perfekt tillbehör, eller addera protein och skapa en huvudrätt. 

Bild: Matilda Lindeblad Recept: Caroline Dafgård Widnersson
Utskrift
Ingredienser

1 dl majonnäs
1 dl yoghurt
1 msk citronjuice
salt och svartpeppar

2 Granny Smith-äpplen
2 selleristjälkar
4 baby gemsallad
1 näve valnötter, grovhackade
½ dl gräslök, finhackad

Gör så här

1.Rör ihop majonnäs, yoghurt och citronjuice i en bunke, smaka av med salt och peppar.

2.Plocka salladen, skiva sellerin tunt och hyvla äpplet tunt, gärna med en mandolin.

3.Arrangera salladen på tallrikar och servera tillsammans med dressingen.

Mer på grapevine.se

Vadå ekologiskt?

Vad är egentligen ekologiskt vin och är det sant att man får mindre huvudvärk dagen efter om man bara har druckit ekologiskt vin? Vi ställde frågorna till Jessica Boklund, Grapevines miljö- och hållbarhetsexpert, tillika hållbarhetschef på Hermansson & Co. Vad är det för skillnad mellan

Tommasi Surani Atlas Organic

Nu i ny design Tommasi Naturae

Grillad chorizo med vårig potatissallad

En het chorizo med fräsch potatissallad är en riktigt läcker kombo.