Kakor (cookies)

På grapevine.se använder vi kakor (cookies). Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.

En kaka eller cookie, är en liten textfil som webbplatsen sparar på din dator när du besöker den. Kakan innehåller ingen information som kan kopplas ihop med dig som enskild person. På den här webbplatsen använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig som besökare.

Läs mer om kakor (cookies) på Post- och telestyrelsens webbplats.

Mer på grapevine.se

Vin till fisk och skaldjur?

Skaldjur är lite speciellt, här råder sötma fast man ofta förknippar havets läckerheter med sälta. Köttet i sig har nämligen en viss sötma. Därför passar mousserande, vitt eller rosévin av typen ”friskt och fruktigt”. Exempel på sådana viner är Gancia Prosecco Brut (mousserande), Chablis l’

Barceló Imperial

En prestigerom från Dominkanska Republiken

FESTLIGA VINTERKÖTTBULLAR MED ANGOSTURA BITTER

Angostura Bitter är en utmärkt smaksättare  i cocktails, men visste du att den även höjer smaken på många maträtter? Några droppar av den ikoniska örtdrycken gör exempelvis köttbullarna extra smakrika och goda.