Cooking Distilled 2

I avsnitt nummer två får vi följa den coola matlagningsduon då de gör en underbar och annorlunda rätt på färsk gös! Missa inte deras matlagning, prenumerera enkelt på deras YouTubekanal och håll dig uppdaterad.

Cooking Distilled 1

De kryddar med sprit!

Visste du att barskåpet kan tillföra nya smaker i maten och lyfta dina rätter till en ny nivå?  Bakom projektet Cooking Distilled och framför kameran står kocken Ludvig Brydolf och regissören Niklas Gunnarsson som delar passionen för mat. Ludvig och Niklas fann varandra när de deltog i samma säsong av matlagningstävlingen Sveriges Mästerkock. Nu tävlar de inte emot varandra, utan satsar gemensamt på konceptet Cooking Distilled.

Inga vanliga receptfilmer 

Ludvig och Niklas gör inga vanliga matlagningsfilmer med recept på en snabblagad middag.

– Cooking Distilled är mer en inspirationskanal där vi visar hur man kan använda sprit som krydda och påvisa vilket enormt spektrum av smaker som gömmer sig i barskåpet. Från komplex whisky och kryddig gin till örtig likör och fylliga dessertviner – allt går att involvera i maten, berättar Ludvig.

Vi på Grapevine.se blev såklart glada att upptäcka att de gillar Angostura bitter, som är ett inslag i premiäravsnittet som lanserades i veckan. 

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Skördefest

September är skördetid. Botanisera bland frukt, grönsaker och rotfrukter. laga mat på stora fat och bjud på skördefest. här får du tipsen som gör att gästerna stannar länge. När gästerna är många är det smart att bjuda på buffé och varför inte låta gästerna bidra? Knytkalas är både opretentiöst och

Black Tower Fruity White

Halvtorrt kult-vin som passar perfekt till asiatiska rätter

Laxburgare med parmesanpesto

En smakrik variant på burgare gjorda på färsk lax. Serveras med ett härligt täcke av pesto och parmesan.