Cooking Distilled 3

I avsnitt nummer tre lagar matlagningsduon Ludvig Brydolf och Niklas Gunnarsson en himmelskt god efterrätt med smak av Islay Whisky. Du hittar även receptet här på Grapevine.se

Missa inte deras matlagning, prenumerera enkelt på deras YouTubekanal och håll dig uppdaterad.

Cooking Distilled 1

De kryddar med sprit!

Visste du att barskåpet kan tillföra nya smaker i maten och lyfta dina rätter till en ny nivå?  Bakom projektet Cooking Distilled och framför kameran står kocken Ludvig Brydolf och regissören Niklas Gunnarsson som delar passionen för mat. Ludvig och Niklas fann varandra när de deltog i samma säsong av matlagningstävlingen Sveriges Mästerkock. Nu tävlar de inte emot varandra, utan satsar gemensamt på konceptet Cooking Distilled.

Inga vanliga receptfilmer 

Ludvig och Niklas gör inga vanliga matlagningsfilmer med recept på en snabblagad middag.

– Cooking Distilled är mer en inspirationskanal där vi visar hur man kan använda sprit som krydda och påvisa vilket enormt spektrum av smaker som gömmer sig i barskåpet. Från komplex whisky och kryddig gin till örtig likör och fylliga dessertviner – allt går att involvera i maten, berättar Ludvig.

Vi på Grapevine.se blev såklart glada att upptäcka att de gillar Angostura bitter, som är ett inslag i premiäravsnittet som lanserades i veckan. 

Cooking Distilled 2

I avsnitt nummer två får vi följa den coola matlagningsduon då de gör en underbar och annorlunda rätt på färsk gös! Missa inte deras matlagning, prenumerera enkelt på deras YouTubekanal och håll dig uppdaterad.

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Smörgåstårtan 2.0

Den hade sin storhetstid under 70-talet och hamnade av någon anledning i skamvrån. Men nu har den har återfått en självklar plats på festbordet. Säg hej till den nya, moderna smörgåstårtan gjord av Haga bageriet i Stockholm. Smörgåstårta är den perfekta bjudmaten den både ser inbjudande ut och har

Hine Antique Xo Premier Cru

Premium cognac skapad av Georges Hine 1920

Rådjursfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng samt portvinssås

Rådjurskött har en mild viltsmak och köttet är både mört och magert. En krämig jordärtskocksgratäng blir ett perfekt tillbehör.