Drinktips: somriga Drinkar till festen

Till festen, före grillen, på bryggan, innan maten eller under parasollet i sällskap med en god bok – här nedan bjuder vi på tre trevliga vindrinkar där Black Tower spelar huvudrollen. Du hittar recepten här. Se nedan för goda tilltugg som passar perfekt i smak! 

TIPS PÅ 3 GODA TILLTUGG;


1. Galiamelon med halloumi 

Skiva halloumin och stek den i olja tills den fått fin färg. Gör 1 ½ cm stora kuber av ost och melonen och sätt ihop kuberna med en tandpetare. Placera snittarna på ett fint fat och servera. 

2. Valnötsdadlar 

Hetta upp en stekpanna på medelvärme och rosta valnötterna för att de ska få en god, fyllig smak. Skär ett snitt i dadlarna och stoppa in en nöt i varje dadel där kärnan tidigare satt. Lägg upp i en skål och servera. 

3. Parmesandoftande grissini

Baka enkelt egna Grissini med hjälp av Ciabattabrödmix. Följ instruktionen på förpackningen men tillsätt 2 msk olivolja i degen. Låt jäsa. Baka ut degen och dela den i bitar. Forma till ca 20 cm långa brödstänger. Pensla med olja och strö över riven parmesan. Grädda ca 8 minuter i 225°C.

BLACK TOWER PINK ROSÉ

Lagom till vårens många festligheter lanseras Black Tower Pink Rosé. Det friska rosévinet förväntas bli en riktig sommarfavorit då den sällskapliga smaken är lätt att uppskatta. Dessutom har vinet en relativ låg alkoholhalt vilket gör att det lämpar sig utmärkt till mingelfesten och sommarbuffén.

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Fröken Smilla

När Smilla Luuk var fem år fick hon diagnosen celiaki, glutenintolerans. Men i stället för att knapra riskakor började hon experimentera vid bakbordet. I dag är Smilla 20 år och har nyligen kommit ut med sin tredje kokbok med glutenfria recept. Det är lika bra att vi tar det direkt så har vi det
Ny

Domaine Du Clos De Sixte Lirac Magnum

Exklusiv lansering i begränsad upplaga!

Sallad med tre sorters betor, ruccola och parmesan

En färgglad sallad gjord på rödbetor, gulbetor och polkabetor, ruccolasallad och riven parmesan.