Extra glöd med Angostura

Ta grillningen till en ny nivå med ett rökigt kryddsmör eller med en marinad gjort på honung, soja och den aromatiska Angostura Bitter.

Recept: Liselotte Forslin Bild: Mattias Södermark

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Rom för finsmakaren

Sedan 90 år tillbaka har familjen Barceló tillverkat mörk rom med målet att lyfta in den ädla drycken i finrummen. Än i dag sker all tillverkning, från planta till paketering, i Dominikanska republiken. Familjeföretaget Barceló får ständigt nya bevis på att deras rom har lyckats skapa en palett som

Grillad spetskål med citron- och senapsvinägrett och rostad pistagemandel

Kålen får en nötig och fin smak när den grillas. Perfekt tillbehör eller som egen grön rätt med ett saftigt och gott bröd till.