Gratis prenumerationer

Delade smakupplevelser!
Låt oss inspirera och ge dig tips om hur du kombinerar mat och dryck. Du får våra middagstips med vinmatchning och livstilsartiklar via e-post en gång i veckan. Flera gånger om året kommer också vår tidning Grapevine i din brevlåda - fullspäckad med recept, livstilsreportage med rekommenderade drycker till. I Grapevine presenterar vi också våra nyheter på Systembolaget, vi skriver om mat och vin i kombination och lär dig mer om olika vinländer, druvsorter och tillverkningsprocesser. Prenumerationerna är gratis.För att få prenumerera på vårt nyhetsbrev via e-post och vår tryckta tidning Grapevine måste du ha fyllt 25 år. Anmäl dig via formuläret nedan. 

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Kraft & elegans

I Sverige älskar vi amarone och ripasso. Och det är lätt att förstå varför – vinet passar förvånansvärt bra till nordisk mat och när vintermörkret omsluter oss längtar vi efter ett kraftfullt rött vin med mycket smak. Här berättar vi om familjen Tommasis amarone och ripasso och bjuder på recept på

Tommasi Valpolicella Bib 3 L

Ett fruktigt vin med smak av körsbär och aningen fat

Morot Vietnam med aioli, chili och jordnötter

Tänk att rårivna morötter kan vara makalöst gott! Vill du laga rätten med den vegetariska fisksåsen som används på Mathias Dahlgrens vegetariska restaurang Rutabaga så tänk på att göra såsen dagen innan servering. Receptet ligger längst ner på sidan.