Gratis prenumerationer

Delade smakupplevelser!
Låt oss inspirera och ge dig tips om hur du kombinerar mat och dryck. Du får våra middagstips med vinmatchning och livstilsartiklar via e-post en gång i veckan. Flera gånger om året kommer också vår tidning Grapevine i din brevlåda - fullspäckad med recept, livstilsreportage med rekommenderade drycker till. I Grapevine presenterar vi också våra nyheter på Systembolaget, vi skriver om mat och vin i kombination och lär dig mer om olika vinländer, druvsorter och tillverkningsprocesser. Prenumerationerna är gratis.För att få prenumerera på vårt nyhetsbrev via e-post och vår tryckta tidning Grapevine måste du ha fyllt 25 år. Anmäl dig via formuläret nedan. 

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Cooking Distilled 4

Här är fjärde avsnittet i det färgstarka matlagningsprogrammet Cooking Distilled. Den här veckan lagar duon Ludvig Brydolf och Nicklas Gunnarsson mat med orientaliska smaker. Missa inte, prenumerera på YouTube/cookingdistilledofficial

Angostura 5 YO

Rom med en djup karaktär

Halstrad carpaccio på grillad pilgrimsmussla

Serverad med grön sparris, brynt smör och löjromsvinaigrette.