Håll vinet svalt med frysta druvor!

Under de varma sommardagarna kan det vara svårt att hålla bubbel, vitt och rosévin svalt. Och att tillsätta isbitar i glaset är ingen hit. När isen smälter till vatten blaskar det ut vinet som förlorar sin smak och fräschör. Men på detta elände finns nu en lika smart som vacker lösning! Se till att ha vindruvor i frysen och använd de frysta druvorna i glaset för att kyla vinet, istället för is. Druvorna släpper ingen vätska och ser till att hålla vinet svalt. Och snyggt blir det också!

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

På besök i Alentejo

Med hjälp av en stor satsning på utrustning i toppklass, fokus på hållbarhet och en vision om att skapa viner i världsklass har João Portugal Ramos Vinhos satt Portugal på vinets världskarta.

Domaine Grand Veneur ”Les Champauvins”

Ekologiskt och smakrik "Baby Châteauneuf-du-Pape"

Waldorfsallad

Fräsch klassiker och ett perfekt tillbehör, eller addera protein och skapa en huvudrätt.