Håll vinet svalt med frysta druvor!

Under de varma sommardagarna kan det vara svårt att hålla bubbel, vitt och rosévin svalt. Och att tillsätta isbitar i glaset är ingen hit. När isen smälter till vatten blaskar det ut vinet som förlorar sin smak och fräschör. Men på detta elände finns nu en lika smart som vacker lösning! Se till att ha vindruvor i frysen och använd de frysta druvorna i glaset för att kyla vinet, istället för is. Druvorna släpper ingen vätska och ser till att hålla vinet svalt. Och snyggt blir det också!

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Angostura® Global Cocktail Challenge

Angostura samlar ihop världens bästa mixologer för att tävla i Trinidad & Tobago! I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kommer världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigfulla titel och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det

Tommasi Palanca Ripasso

I TOMMASIS RIPASSO FINNS DET BÄSTA FRÅN AMARONEN

Serrano och robiolalandgång med färska bär

Det goda är ofta det enkla. Under soliga sommardagar vill man ha tid att njuta av utelivet. Perfekt är då denna enkla "landgång" med lufttorkad skinka och italiensk vitmögelost, toppad med rucola, mynta, jordgubbar och physalis. Himmelskt gott!