Kokbokstips: "Mat för barn över 18 år"

Bokrelease: Mästerkocken Ludvig Brydolf's kokbok- "Mat för barn över 18 år"

Ludvig Brydolf är 23 år gammal och student från Stockholm. Han har ett stort intresse för såväl mat som dryck och extrajobbar vid sidan om studierna både som bartender och i fisk- och delikatessdisk. I sin matlagning utnyttjar han ofta sin dryckeskunskap och plockar in baren i köket. Ludvig ser det som att man får tillgång till en helt ny kryddhylla med nya möjligheter till smaksättning och kombinationer. Drycken är liksom maten ett stort hantverk och världen runt ägnar folk hela sina liv åt utveckling samt upprätthållande av tradition och kvalitet. Missa inte denna unika bok, full av mat och dryckesinspiration. Här kan du läsa mer om Ludvig och beställa boken.

Text: Mat för barn över 18 år

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Med respekt för jorden

Familjen Jaume har odlat vin i Châteauneuf-du-Pape, i södra Frankrike sedan 1826 och precis som sina förfäder använder man främst naturliga metoder och ingen konstgödsel. Respekten för jorden sitter i generna.

Blomkålsris med fräst shiitake och spenat

Den här salladen ,med asiatiska smaker, går riktigt snabbt att blanda ihop eftersom den involverar väldigt lite tillagning. Receptet är hämtat ur Therese Elgquists kokbok "The new green salad" (Bonnier Fakta).