Kokbokstips: "Mat för barn över 18 år"

Bokrelease: Mästerkocken Ludvig Brydolf's kokbok- "Mat för barn över 18 år"

Ludvig Brydolf är 23 år gammal och student från Stockholm. Han har ett stort intresse för såväl mat som dryck och extrajobbar vid sidan om studierna både som bartender och i fisk- och delikatessdisk. I sin matlagning utnyttjar han ofta sin dryckeskunskap och plockar in baren i köket. Ludvig ser det som att man får tillgång till en helt ny kryddhylla med nya möjligheter till smaksättning och kombinationer. Drycken är liksom maten ett stort hantverk och världen runt ägnar folk hela sina liv åt utveckling samt upprätthållande av tradition och kvalitet. Missa inte denna unika bok, full av mat och dryckesinspiration. Här kan du läsa mer om Ludvig och beställa boken.

Text: Mat för barn över 18 år

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Vilket vin till fasan?

Jag fyller år i början av oktober och tänkte bjuda mina vänner på middag. Jag har hittat ett recept från Leif Mannerström som passar bra nu när hösten närmar sig. Jag tänkte bjuda på fasan som serveras helstekt tillsammans med calvadosgrädde, potatis, rotselleri, äpple och pärllök. Förutom calvados

Kycklingspett med sriracha och matvetesallad med melon och avokadokräm

Lätt att grilla och de milda smakerna uppskattas av såväl stora som små. Frisk matvetesallad med en len avokadokräm blir gott till spetten.