Kokbokstips: "Mat för barn över 18 år"

Bokrelease: Mästerkocken Ludvig Brydolf's kokbok- "Mat för barn över 18 år"

Ludvig Brydolf är 23 år gammal och student från Stockholm. Han har ett stort intresse för såväl mat som dryck och extrajobbar vid sidan om studierna både som bartender och i fisk- och delikatessdisk. I sin matlagning utnyttjar han ofta sin dryckeskunskap och plockar in baren i köket. Ludvig ser det som att man får tillgång till en helt ny kryddhylla med nya möjligheter till smaksättning och kombinationer. Drycken är liksom maten ett stort hantverk och världen runt ägnar folk hela sina liv åt utveckling samt upprätthållande av tradition och kvalitet. Missa inte denna unika bok, full av mat och dryckesinspiration. Här kan du läsa mer om Ludvig och beställa boken.

Text: Mat för barn över 18 år

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Frankofil!

Välkomponerat, okomplicerat och fokus på råvaran. Så lät Erik Hammars vinnarrecept i Sveriges mästerkock. Här berättar han om tävlingen och kärleken till det franska köket.

Tommasi De BVRIS Amarone Riserva

En elegant premium-amarone i absoluta toppskiktet. Håller världsklass rakt igenom!

Pasta Alfredo

En enkel pastarätt med parmesanost, smör och grädde som grund. Har fått sitt namn från Restaurang Alfredo i Rom där den var en av deras klassiker.