Tacofiesta

Vänner på middag eller festligt fredagsmys? Bjud på tacofiesta – en kväll med stil och hetta! Låt gästerna njuta av hemlagad het texmex, halvtorrt vitt vin eller varför inte en kall öl och miniflaskor med premiumtequila?

Tacos är fredagsmat när den är som bäst. Det är mycket gott, festligt och barnvänligt då alla kan göra sin egen taco – med eller utan het sås. Dessutom är det enkelt att göra kalaset helvegetariskt, du byter bara ut kycklingen mot quorn. Satsa på smaskiga tillbehör som rostad majssalsa och krämig guacamole och ladda upp med färsk koriander, linneservetter och fina fat så blir kvällen en succé. När det gäller brödet kan du köpa färdigt bröd eller baka Smillas Luuks glutenfria tortillabröd.
 
Dryck till tacos 
Ska man göra mexikansk afton och bjuda på tacos på riktigt går det inte att bortse från tequila. Starta kvällen med en börja kvällen med en drink som får gästerna att komma i rätt stämning för taco-kväll. Servera en klassisk Margarita eller satsa på Mexican 75 – vår egenkomponerade festliga tequiladrink. Till själva maten kan du antingen matcha den kryddstarka hettan med ett fruktigt vitt vin med restsötma, som Black Tower Fruity White eller släcka törsten med en god öl t ex La Corne Blonde som nyligen fått en plats på Systembolagets hyllor. Väljer du öl så kan du komplettera med en Mini Patrón Añejo Tequila vid gästernas glas – det höjer garanterat stämningen på kalaset. Den lilla bubbliga flaskan med premiumtequilan levereras i 6-pack.  

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Fina priser för Beaumont des Crayéres

Vinordic Wine Challenge är vintävlingen som utser Sveriges mest prisvärda viner. Medan de flesta andra vintävlingar går ut på att sätta en kvalitetsstämpel på vinet, fokuserar Vinordic Wine Challenge på smakupplevelsen i förhållande till priset. Under vintern har en namnkunnig jury engagerats för

Lyngrove Platinum Pinotage

Flerfaldigt prisad Pinotage i världsklass!

Wasabiyoghurt

Yoghurt med asiatisk twist.