Trendspan: nästa gör-det-själv-grej?

Karameller och egen vinäger? Nu när vi har stoppat vår egen korv och bryggt vårt eget öl, vad blir då nästa gör-det-själv-grej? Enligt vissa trendspanare är det karameller som gäller. De ska helst vara av den hårda, gammaldags typen eller innehålla någon udda ingrediens som getmjölk eller ankfett. Det är även trendigt att göra egna smaksättare från grunden. I boken Condiments berättar kocken Caroline Dafgård hur man svänger ihop en oystersås, mortlar senap och sätter sin egen vinäger. De fina fotona i boken är tagna av fotografen Matilda Lindeblad. 

Prenumerera på Grapevine!

Få Grapevines tidning hem i brevlådan eller vårt nyhetsbrev på mail. Båda är helt gratis!
I vårt nyhetsbrev får du ta del av våra spännande lanseringar och exklusiva erbjudanden

Mer på grapevine.se

Trendspan: nästa gör-det-själv-grej?

Karameller och egen vinäger? Nu när vi har stoppat vår egen korv och bryggt vårt eget öl, vad blir då nästa gör-det-själv-grej? Enligt vissa trendspanare är det karameller som gäller. De ska helst vara av den hårda, gammaldags typen eller innehålla någon udda ingrediens som getmjölk eller ankfett.

Barceló Gran Añejo

Känd sedan länge, ny hos oss! Finns i två storlekar, 35 cl och 70 cl.

Lax och skaldjursröra

Klassisk toast på räkor och lax som förrätt eller tapas.