Vinnare utsedd i Angostura® Global Cocktail Challenge

I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kom världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigefulla titeln och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det var den åttonde gången som Angostura höll sin Angostura® Global Cocktail Challenge! Varje finalist har kämpade sig igenom hård konkurrens, totat 287 tävlande från 36 olika länder, där de bästa gick vidare till den stora Globala finalen i Trinidad och Tobago.

Angostura® Global Cocktail Challenge

Angostura samlar ihop världens bästa mixologer för att tävla i Trinidad & Tobago! I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kommer världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigfulla titel och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det är den åttonde gången som Angostura håller sin Angostura® Global Cocktail Challenge.

Guldmedalj till Vila Santa Reserva 2012 box!

Tidningen Allt om Vin har traditionsenligt korat 2015 års bästa viner och för femte året i rad hamnar Vila Santa Reserva box på prispallen i kategorin ”Årets röda box”! Vila Santa tar sitt fjärde guld och Ramos Reserva Box 2013  från samma producent, tar hem silvret.

Mer på grapevine.se

Danilo Restaurang Bar & Café i Göteborg

Danilo restaurang, bar och café. Ett namn att lägga på minnet och ett koncept som är svårt att glömma efter att man satt sin fot innanför restaurangens väggar. Sedan starten år 2006, huserar verksamheten i filminspirerad miljö, i samma byggnad som Filmstaden Bergakungen i Göteborg. Det är därför

STROH 80%

Starkt och gott!

Pavlova med sommarbär

Pavlova med sommarbär passar utmärkt som fika, men är också en ljuvlig avslutning på grillkvällen och då gärna tillsammans med ett glas B by Black Tower. Bakom recept och matchning står Lisa Jildén, Grapevines egna bakverksexpert.