Vinnare utsedd i Angostura® Global Cocktail Challenge

I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kom världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigefulla titeln och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det var den åttonde gången som Angostura höll sin Angostura® Global Cocktail Challenge! Varje finalist har kämpade sig igenom hård konkurrens, totat 287 tävlande från 36 olika länder, där de bästa gick vidare till den stora Globala finalen i Trinidad och Tobago.

Angostura® Global Cocktail Challenge

Angostura samlar ihop världens bästa mixologer för att tävla i Trinidad & Tobago! I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kommer världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigfulla titel och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det är den åttonde gången som Angostura håller sin Angostura® Global Cocktail Challenge.

Guldmedalj till Vila Santa Reserva 2012 box!

Tidningen Allt om Vin har traditionsenligt korat 2015 års bästa viner och för femte året i rad hamnar Vila Santa Reserva box på prispallen i kategorin ”Årets röda box”! Vila Santa tar sitt fjärde guld och Ramos Reserva Box 2013  från samma producent, tar hem silvret.

Mer på grapevine.se

Torrt, smakfullt vin till räkor?

Hej! Jag bor på västkusten och äter ofta färska räkor, men saknar ett riktigt gott vin att dricka till. Jag gillar inte vita viner med för mycket ”smörighet”. Har ni något tips på ett runt och fylligt vitt vin runt hundralappen, som samtidigt är torrt och utan ekfatstoner? Marianne Oskarsson,

Gancia Prosecco Brut

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien!

Karibiska knivmusslor med rostad vitlök och chili

Ett recept komponerat av mästerkocken Ludvig Brydolf. Med smaker av bland annat  lime, koriander, chili och rom från Angostura.