372 recept hittade

Moules Farcies

Moules farcies betyder fyllda musslor och är en vanlig rätt i franska Occitaniens kustland

Espresso Cocoa Martini

Espresso Martini har blivit en modern klassiker, och går att göra med eller utan kaffelikör. I den här varianten får kaffet en extra skjuts av smaken från kakaobönorna från Trinidad och Tobago, som är huvudråvaran i Angostura Cocoa Bitters.

Casarecciepasta med grappsås och speck

Grappa från den natursköna dalen Valle Dei Laghi är inte bara gott i glaset, prova att använda den som en smaksättare i maten också. Här bjuder vi på ett recept på pasta med sting av grappa i såsen.

Mer på grapevine.se

Ge bort ett vin i present? En baggis!

Känner du igen dig när du på väg hem på middag till dina vänner letar upp en lagom använd vinpåse för att transportera din flaska i? Du funderar och försöker minnas om det faktiskt är så att du fått den guldiga påsen av just familjen Andersson som du nu ska till. Varför skämmas för att återanvända

Berton Vineyards The Bonsai

Ett fylligt och fruktigt vin med välintegrerade fattoner och mjuka tanniner

Flankstek med härligt gröna bönor

Rätt tillagad blir flanksteken sanslöst mör och smakrik.