Alkoholfri roséspritz med fläder och basilika

Antal 
1 glas
Utskrift
Ingredienser

3–4 basilikablad

10 ml jordgubbs- sockerlag eller 10 ml vanlig sockerlag

100 ml Black Tower Delicious Rosé, alkohofri

1 citronklyfta

50 ml Tonic Water med flädersmak

Gör så här

Fyll upp ett glas med isbitar och tillsätt några basilikablad, sockerlag och vin.

Pressa i en citronklyfta, tillsätt tonic och rör om lätt.

Garnera med basilika.

Mer på grapevine.se

Vinnare utsedd i Angostura® Global Cocktail Challenge

I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kom världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigefulla titeln och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det var den åttonde gången som Angostura höll sin Angostura® Global Cocktail Challenge! Varje finalist har kämpade sig igenom hård konkurrens, totat 287 tävlande från 36 olika länder, där de bästa gick vidare till den stora Globala finalen i Trinidad och Tobago.

Tommasi Valpolicella

Ett fruktigt vin med smak av körsbär och aningen fat

Tre sorters sill

Tre sorters sill komponerade av matkreatören Carline Dafgård Widnersson; sill med smörgåskrasse & forellrom, anjovis-, orökt kaviar och gräslökssill, samt fänkål och ingefära.