Angostura Hot Punch

Tack vare teet får drinken en kryddig och fruktig smak. Vill du göra en alkoholfri variant går det bra att utesluta Angosturan.

Utskrift
Ingredienser
3–4 glas (beroende på 
storleken på glasen)
40 ml Angostura 1919
20 ml apelsincordial (se recept 
på sidan 47)
10 ml kanelsockerlag
60 ml chaite
Lättvispad grädde
Riven muskotnöt 
Gör så här
  1. Börja med att brygga en kopp chaite. Låt det svalna lite.
  2. Häll rom, cordial, kanelsockerlag i ett glas på fot. Rör om med en sked.
  3. Häll i chaite, men lämna en centimeter till kanten. Rör försiktigt igen.
  4. Vispa grädden lätt, den ska bli krämig men inte fluffig.
  5. Toppa grädden över drinken genom att försiktigt hälla den på en sked, som du håller strax över ytskiktet.
  6. Riv muskotnöt ovanpå grädden. 

Mer på grapevine.se

Danilo Restaurang Bar & Café i Göteborg

Danilo restaurang, bar och café. Ett namn att lägga på minnet och ett koncept som är svårt att glömma efter att man satt sin fot innanför restaurangens väggar. Sedan starten år 2006, huserar verksamheten i filminspirerad miljö, i samma byggnad som Filmstaden Bergakungen i Göteborg. Det är därför

Pasta Primavera

En fräsch pasta med mycket grönt som passar utmärkt att servera när det är säsong för primörer.