Ansjovissnurra

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer
Ugn 
225°

Goda små tilltugg till fördrinken.

Recept: Görgen Jönsson Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 st smördegsplatta
1 dl hackad ansjovis eller ansjoviskryddad sillfilé 
0,5 dl chilisås
0,5 st rödlök finhackad
Lite skuren gräslök och dill
Svartpeppar

Gör så här

1. Blanda ihop allt och bred ut på smördegsplattan. Rulla ihop.

2. Skär i ca 1 cm bitar och lägg på bakplåtspapper.

3. Baka av i ugn på 225° C i ca 5 min.

Mer på grapevine.se

I gott sällskap: Avec

Att servera choklad till avec är ingen nyhet, men visste du att det bästa sällskapet till chokladasken är rom? Hemligheten är att rom oftast har en lite söt karaktär med toner av vanilj som påminner om smaken hos kakao. VUXNA SMAKER Angostura Rom 1919, 1824 och 1787 gör sig utmärkt i ensam majestät

Black Tower Delicious Rosé

Alkoholfritt rosévin

Kokt eller grillad sparris med kaprismajonnäs

Läckert som tilltugg eller förrätt vid festliga tillfällen! Lättlagat, fräscht och gott.