Ansjovissnurra

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer
Ugn 
225°

Goda små tilltugg till fördrinken.

Recept: Görgen Jönsson Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 st smördegsplatta
1 dl hackad ansjovis eller ansjoviskryddad sillfilé 
0,5 dl chilisås
0,5 st rödlök finhackad
Lite skuren gräslök och dill
Svartpeppar

Gör så här

1. Blanda ihop allt och bred ut på smördegsplattan. Rulla ihop.

2. Skär i ca 1 cm bitar och lägg på bakplåtspapper.

3. Baka av i ugn på 225° C i ca 5 min.

Mer på grapevine.se

Toscanas stolthet

I Toscana är sangiovese de blå druvornas kung. Sex av Toscanas sju regioner som tillhör Italiens högsta kvalitetsklass för vin, DOCG, är baserade på just sangiovese. Ett riktigt prestigevin är Brunello di Montalcino som numera erbjuds av familjen Tommasi. Brunello di Montalcino var det första vin i

Merwida Shiraz

Ett smakrikt, kraftfullt och rättvisemärkt vin från Western Cape