Ansjovissnurra

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer
Ugn 
225°

Goda små tilltugg till fördrinken.

Recept: Görgen Jönsson Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 st smördegsplatta
1 dl hackad ansjovis eller ansjoviskryddad sillfilé 
0,5 dl chilisås
0,5 st rödlök finhackad
Lite skuren gräslök och dill
Svartpeppar

Gör så här

1. Blanda ihop allt och bred ut på smördegsplattan. Rulla ihop.

2. Skär i ca 1 cm bitar och lägg på bakplåtspapper.

3. Baka av i ugn på 225° C i ca 5 min.

Mer på grapevine.se

Rom för finsmakaren

Sedan 90 år tillbaka har familjen Barceló tillverkat mörk rom med målet att lyfta in den ädla drycken i finrummen. Än i dag sker all tillverkning, från planta till paketering, i Dominikanska republiken. Familjeföretaget Barceló får ständigt nya bevis på att deras rom har lyckats skapa en palett som

Merwida Shiraz

Ett smakrikt, kraftfullt och rättvisemärkt vin från Western Cape

Ravioli med salviasmör och sidfläsk

Lika enkelt som gott. Perfekt till ett glas rött.