Baconlindad halloumi

Ett salt och gott litet tilltugg. Perfekt på festen eller som egengjort snacks till tv-soffan.

Recept: Liselotte Forslin Bild: Mattias Södermark
Utskrift
Ingredienser

1 paket halloumi (250 g)
1 paket bacon (120 g)
olja till stekning
svartpeppar
cocktailpinnar

Gör så här
  1. Skär osten i 16 bitar. Klipp baconet i långa strimlor, dela tvärsöver.
  2. Linda en strimla bacon runt varje ostbit och stek hastigt med baconskarven ner mot stekpannans botten. Vänd och stek runtom.
  3. Trä de stekta bitarna på varsin cocktailpinne, peppra och servera.

Mer på grapevine.se

Smörgåstårtan 2.0

Den hade sin storhetstid under 70-talet och hamnade av någon anledning i skamvrån. Men nu har den har återfått en självklar plats på festbordet. Säg hej till den nya, moderna smörgåstårtan gjord av Haga bageriet i Stockholm. Smörgåstårta är den perfekta bjudmaten den både ser inbjudande ut och har

Arc-en-Ciel Grande Réserve

I praktisk 1-litersflaska!

Torskrygg med rotselleripuré och honungs- och ingefärssky

Smakrik och lyxig rätt där fisken ska tillagas precis före servering. Fantastiskt gott till ett vitt friskt och fruktigt vin!