Barceló Gran Añejo Rum Old Fashioned

Här en twist på den klassiska cocktailen Old Fashioned. Här använder vi dominikansk rom istället för bourbon – och det är ingen tvekan om att apelsin passar fint med rom – drinken är supergod. Servera den gärna innan middagen som aptitretare.

Utskrift
Ingredienser

50 ml Barceló Gran Añejo
1 råsockerbit
En skvätt sodavatten
2–3 stänk Angostura Bitter (189 kr, art nr 741)
Apelsinzest

Gör så här
  1. Lägg sockerbiten i ett whiskyglas och droppa över Angostura Bitter.
  2. Tillsätt en liten skvätt sodavatten för att lösa upp sockret bättre.
  3. Häll i Barceló Gran Añejo. Lägg i is och rör ihop under ca 5 min, fyll på med is allt eftersom sockret löser upp sig. Garnera med apelsinzest

Mer på grapevine.se

Bubbelfest!

December står för dörren, en tid då mingel och middagar avlöser varandra för att kulminera i nyårsfest. Här presenterar vi fem bubbelfavoriter för alla smaker och plånböcker samt tre rätter som trivs i bubblande sällskap. BUBBEL, SKUMPA, MOUSSERANDE VIN. Kärt barn har många namn. Oavsett vad man

STROH 60%

Finns i två storlekar, 50 cl och 2cl

Köttbullar a' la Angostura Bitter

De här köttbullarna är fina, saftiga och extra goda. Hemligheten är ett bra grundrecept och några droppar Angostura Bitter – en spritbaserad örtessens med härliga toner av kanel, kryddnejlika, kardemumma, kakao, torkade örter och pomerans.