Bresaola med fikon och mascarpone

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer

Enkel men elegant antipasto att servera som liten förrätt.

Recept: Mia Gahne Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

150 g bresaola
100 g mascarpone
4 färska fikon
2 tsk balsamicokräm
färsk timjan

Tips 

För vegetariskt alternativ kan bresaolan bytas ut mot rödbetor.

Gör så här

1. Fördela köttet på fyra små assietter.

2. Rör ut mascarponen och klicka på.

3. Dela fikonen i kvartar och lägg ovanpå köttet.

4. Ringla över balsamicokräm och garnera med färsk timjan.

Mer på grapevine.se

Gin & Tonic- trendigaste du kan dricka just nu!

Det började som en malariamedicin, blev sedan en standarddrink och är nu bland det trendigaste man kan dricka. Här kikar vi närmare på historien bakom Gin & Tonic och tipsar om tre bra gin-sorter som alla ger sin egen touch på den klassiska drinken. AV: ELISABET WIDELL ❖ ALLTING BÖRJADE på 1600

The Black Shiraz

Generöst och smakrikt vin med smak av björnbär, plommon och kryddor.

Glutenfria tortilla

Glutenfria tortillabröd eller tortillas som du bakar på majsstärkelse och fiberhusk. Gott använda till glutenfria tacos eller wraps. Recept är lånat ur "Smilla lagar glutenfritt".