Bresaola med fikon och mascarpone

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer

Enkel men elegant antipasto att servera som liten förrätt.

Recept: Mia Gahne Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

150 g bresaola
100 g mascarpone
4 färska fikon
2 tsk balsamicokräm
färsk timjan

Tips 

För vegetariskt alternativ kan bresaolan bytas ut mot rödbetor.

Gör så här

1. Fördela köttet på fyra små assietter.

2. Rör ut mascarponen och klicka på.

3. Dela fikonen i kvartar och lägg ovanpå köttet.

4. Ringla över balsamicokräm och garnera med färsk timjan.

Mer på grapevine.se

Grilltider

Äntligen är grillsäsongen igång och enligt flera trendrapporter kommer vi att lägga biffen åt sidan i sommar. Vi hakar på trenden och bjuder här på tre härliga grillrecept med fokus på fisk och grönt. Dessutom tipsar vi om vin som gör grillkvällen komplett. Många drar sig för att grilla fisk för

Kyrö Napue Rye Gin

Vinnare av 2015 års Gin & Tonic på IWSC 2015!

Caldo verde med chorizofras

Många måltider i Portugal börjar med en soppa. Ofta dukas det upp Caldo Verde, som betyder grön buljong. I den här versionen av soppan spelar grönkål och chorizo huvudrollerna.