Bresaolasallad

Tid 
30 Minuter
Antal 
4 personer

Bresaolasallad med ruccola och melon är en underbart smakrik sallad med lufttorkat nötkött, parmesanost och andra goda inslag.

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

140 gram Bresaola

salt och peppar
150 gr ruccola
1 galiamelon
1 kruka färsk basilika
10 körsbärstomater
jungfruolja
balsamvinäger

Gör så här

1. Skölj salladen och lägg i en skål.

2. Skala och dela upp melonen i kuber och fördela över salladen.

3. Dela tomaterna på hälften. 

4. Skiva Bresaolan i tunna strimlor och fördela över salladen.

5. Använd gärna en osthyvel och skär tunna skivor/flingor med parmesan över salladen.

6. Toppa med myntablad. Ringla lite balsamvinäger och olja på toppen. 

Mer på grapevine.se

Vinnare utsedd i Angostura® Global Cocktail Challenge

I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kom världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigefulla titeln och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det var den åttonde gången som Angostura höll sin Angostura® Global Cocktail Challenge! Varje finalist har kämpade sig igenom hård konkurrens, totat 287 tävlande från 36 olika länder, där de bästa gick vidare till den stora Globala finalen i Trinidad och Tobago.

Casisano Duo Selection

Exklusiv duopack med Casisano Rosso di Montalcino och Casisano Brunello di Montalcino!

Möt mr Fresh!

Mr Fresh är den ultimata drinken innan middagen. Den väcker smaklökarna med sin perfekta balans mellan sötma, syra och styrka.