Bresaolasallad

Tid 
30 Minuter
Antal 
4 personer

Bresaolasallad med ruccola och melon är en underbart smakrik sallad med lufttorkat nötkött, parmesanost och andra goda inslag.

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

140 gram Bresaola

salt och peppar
150 gr ruccola
1 galiamelon
1 kruka färsk basilika
10 körsbärstomater
jungfruolja
balsamvinäger

Gör så här

1. Skölj salladen och lägg i en skål.

2. Skala och dela upp melonen i kuber och fördela över salladen.

3. Dela tomaterna på hälften. 

4. Skiva Bresaolan i tunna strimlor och fördela över salladen.

5. Använd gärna en osthyvel och skär tunna skivor/flingor med parmesan över salladen.

6. Toppa med myntablad. Ringla lite balsamvinäger och olja på toppen. 

Mer på grapevine.se

Skål utan alkohol

Allt fler väljer alkoholfritt eller drycker som har låg alkoholhalt. Större utbud och ökad medvetenhet ligger bakom den nya nyktra trenden. Här presenterar vi ett nytt lågalkoholhaltigt vin och två helt alkoholfria matdrycker som gör både levern och gommen glada. Förr när en kvinna avstod från

STROH 60%

Finns i två storlekar, 50 cl och 2cl

Salta kex med tomatost, feta & rosmarin

Dessa goda och snygga tilltugg fixar du i ett nafs!