Bresaolasallad

Tid 
30 Minuter
Antal 
4 personer

Bresaolasallad med ruccola och melon är en underbart smakrik sallad med lufttorkat nötkött, parmesanost och andra goda inslag.

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

140 gram Bresaola

salt och peppar
150 gr ruccola
1 galiamelon
1 kruka färsk basilika
10 körsbärstomater
jungfruolja
balsamvinäger

Gör så här

1. Skölj salladen och lägg i en skål.

2. Skala och dela upp melonen i kuber och fördela över salladen.

3. Dela tomaterna på hälften. 

4. Skiva Bresaolan i tunna strimlor och fördela över salladen.

5. Använd gärna en osthyvel och skär tunna skivor/flingor med parmesan över salladen.

6. Toppa med myntablad. Ringla lite balsamvinäger och olja på toppen. 

Mer på grapevine.se

Angostura® Global Cocktail Challenge

Angostura samlar ihop världens bästa mixologer för att tävla i Trinidad & Tobago! I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kommer världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigfulla titel och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det

Santa Tresa Frappato Organic

Ekologiskt vin gjort på unik druva

Hjortfilé med rökig rostad pumpa & honungsglaserade svartrötter

Hjort är ett gott och fint kött, men du kan också använda filé av annat vilt eller nöt till denna eleganta rätt med smakrika moderna tillbehör.