Café Trinidad

Antal 
1 glas
Utskrift
Ingredienser

6 cl espressokaffe

2 cl demerarasockerlag

2 stänk Angostura Orange Bitters

6 stänk Angostura Cocoa Bitters

Lättvispad vispgrädde

Muskotnöt eller riven mörk choklad med apelsinsmak

Is

Gör så här

Brygg espressokaffet och låt det svalna lite.

Vispa grädden (inte för hårt).

Blanda alla ingredienser förutom grädden i en shaker med is, skaka ordentligt och sila sedan upp i ett kylt flöjtglas.

Toppa försiktig med grädde och riv över lite muskotnöt eller mörk choklad.

Om du har ätbara blommor i trädgården, blir det en fin garnering på drinken.

Mer på grapevine.se

Glöggtider

Förnya julfesten eller adventsminglet med hemgjord vit eller röd glögg. Servera glöggen med lyxiga julsnittar som är så goda att gästerna kommer be om receptet.

Grönkålspesto

Kål-trenden är här för att stanna! Här är en superenkel pesto gjord på grönkål, citron, parmesan, vitlök och solrosfrön. För den som inte gillar anjovis, går det såklart att utesluta denna ingrediens.