Cold coffee colada

Utskrift
Ingredienser

1 glas

50 ml Angostura 1919
30 ml kallbryggt kaffe, gärna smaksatt med karamell, exempelvis Cold Brew Caramel
40 ml ananas- och äppeljuice
10 ml sockerlag

 
Gör så här

Häll samtliga ingredienser i en shaker. Skaka med rikligt med is tills kallt. Sila upp i ett coupetteglas och garnera med ananasblad.

ANANAS- OCH ÄPPELJUICE
Räcker till 4-5 drinkar

Skala och tärna en färsk ananas och kör i en blender eller mixer tillsammans med 200 ml äppeljuice. Sila bort fruktköttet (som sen kan användas till bakning).

 
 

Mer på grapevine.se

Matkreatör

Stjärnkocken Paul Svensson är ständigt aktuell. Han föreläser om hållbar matlagning, coachar mästerkockar på tv, spottar ur sig en kokbok om året och nyligen utsågs Restaurang Fotografiska, där han är matkreatör, till ”Årets terroir”. Paul Svensson är inte vegetarian. Tvärtom, han uppskattar både

Vila Santa Reserva

Nyanserat och kryddigt vin

Grillad kalvfilé med sockerärtor, fetaost- och rödbetsröra

Rosagrillad kalv med smöriga sockerärtor och god färgrann röra till gör vem som helst lycklig.