Grillad entrecôte med äpplecoleslaw och rotfruktschips

Tid 
20 Minuter
Antal 
4 personer

Godast blir entrecôten på grillen, köttet är fettrikt och blir saftigt och gott.

Utskrift
Ingredienser

4 skivor entrecôte, ca 150-200 g styck

4 fasta äpplen, 1 morot, 1/2 rödlök
2 msk majonnäs
1 dl gräddfil,
1 msk dijonsenap
1 kruka persilja
1 tsk curry
1 påse rotfruktschips

Gör så här

Äpplecoleslaw:

1. Finstrimla moroten, gärna på mandolin och hacka rödlöken.

2. Kärna ur och tärna äpplet i små bitar. Blanda äpple och morot med majonnäs, curry, gräddfil och dijonsenap.

3. Hacka i persiljan och smaka av med salt och peppar.

Entrecôte:

1. Grilla köttet ca 3 min på varje sida. Salta och peppra.

2. Flytta sedan köttet till sidan av glöden och låt det grilla färdigt.

3. Servera tillsammans med rotfruktschips.

Mer på grapevine.se

Vinprovning hemma

Det är inte alls krångligt att ordna en vinprovning hemma. Bjud hem några vänner och utforska ett par viner tillsammans. Med hjälp av Grapevines vinprovarguide är du väl förberedd!

Tommasi Surani Atlas Organic

Nu i ny design Tommasi Naturae

Krämig kyckling med tre sorters peppar

En riktigt läcker kycklingrätt som får extra piff av peppar av olika slag.