Grillade ostron med ädelost

Antal 
4 portioner

Oavsett om du tvekar att äta råa ostron eller redan är frälst så kommer du att uppskattade den här överraskadnde trevliga kombinationen! Smaksensationen blir större med champagne!

Recept: Liselotte Forslin Bild: Mattias Södermark
Utskrift
Ingredienser

4 portioner
12 ostron
100 g ädelost

Gör så här
  1. Öppna ostronen och försök att ha kvar vätskan i skalen som ostronen ligger i.
  2. Skär loss själva ostronet och lägg tillbaka det i sitt skal.
  3. Fördela osten över och grilla under lock 4–5 min.
  4. Ät på stående fot med en liten gaffel.

Mer på grapevine.se

J.P Ramos får fin utmärkelse för hållbarhetsarbete

Vingården DUORUM VINHOS, som är en del av JOÃO PORTUGAL RAMOS VINHOS, fick nyligen utmärkelsen ”bästa europeiska hållbarhetsarbetet inom jordbruk”. Grattis säger vi på Grapevine.se !

Honungsmarinad med Angostura

Gott att marinera kött eller kyckling eller varför inte aubergine eller portabella-svamp?