Grillade ostron med ädelost

Antal 
4 portioner

Oavsett om du tvekar att äta råa ostron eller redan är frälst så kommer du att uppskattade den här överraskadnde trevliga kombinationen! Smaksensationen blir större med champagne!

Recept: Liselotte Forslin Bild: Mattias Södermark
Utskrift
Ingredienser

4 portioner
12 ostron
100 g ädelost

Gör så här
  1. Öppna ostronen och försök att ha kvar vätskan i skalen som ostronen ligger i.
  2. Skär loss själva ostronet och lägg tillbaka det i sitt skal.
  3. Fördela osten över och grilla under lock 4–5 min.
  4. Ät på stående fot med en liten gaffel.

Mer på grapevine.se

Italien i Sälen

Alldeles vid högfjällets fot, i ett pittoreskt men ganska oansenligt svart trähus öppnar sig ett gastronomiskt paradis för den som älskar att avnjuta Italien på tallrik och – inte minst - i glas. Välkommen till Appetito! Oavsett du söker det är italienska köket, dess viner eller en härlig måltid

Lyngrove Platinum Pinotage

Flerfaldigt prisad Pinotage i världsklass!

Steak Sandwich med chilimajo

Härlig sandwich med biff och lite sting av sweet chilisås i majonnäsen.