Grillade ostron med ädelost

Antal 
4 portioner

Oavsett om du tvekar att äta råa ostron eller redan är frälst så kommer du att uppskattade den här överraskadnde trevliga kombinationen! Smaksensationen blir större med champagne!

Recept: Liselotte Forslin Bild: Mattias Södermark
Utskrift
Ingredienser

4 portioner
12 ostron
100 g ädelost

Gör så här
  1. Öppna ostronen och försök att ha kvar vätskan i skalen som ostronen ligger i.
  2. Skär loss själva ostronet och lägg tillbaka det i sitt skal.
  3. Fördela osten över och grilla under lock 4–5 min.
  4. Ät på stående fot med en liten gaffel.

Mer på grapevine.se

Premium på box!

Tommasi är mest känt för sin suveräna amarone, men vinmakarfamiljen gör även andra kvalitetsviner i Valpolicella. I höstas utökades familjen Tommasis portfölj är något så ovanligt som ett premiumvin på box ! Historien om familjen Tommasi började redan vid förrförra sekelskiftet. Närmare bestämt år

Angostura 1919

Lagrad premium rom

Drink Cóctel Naranja de Holanda

Ett av Daniel Vestmans tävlingsbidrag i tävlingen Angostura World Cocktail Challenge 2016. Frisk drink med smak av citrus; apelsin och lime. *tryckfelsnisse i Grapevine nr 1 2016 där denna drink benämns med namnet " Lime like a boss". Korrekt namn är Cóctel Naranja de Holanda.