
Hummer crostini
Tid
30 Minuter
Antal
10
En lyxig aptitretare med smak av färskost, chili, koriander och lime.
07/07/2016
Recept: Ylva Bergqvist Foto: Matilda Lindeblad
UtskriftE-post
Ingredienser
0,5 baguette
3 msk smör
1 kokt hummer
200 g färskost
2 msk riven kokos
1 msk finhackad gräslök
1 msk finhackad koriander
0,5 urkärnad, finhackad chilipepparfrukt
skalet från 1 limefrukt
Gör så här
1. Knäck hummern, ta ut köttet och skär 10 fina bitar till topping.Finhacka resten.
2. Rosta kokosen i en torr stekpanna. Blanda hummerkött, färskost, kokos, örter, chili och lime. Skär baguetten i 10 skivor och stek dem frasiga i smör. Fördela röran och toppa med hummerkött.
Mer på grapevine.se
Tommasi Crearo
Fylligt vin från Veneto med stor doft och smak