38 recept hittade

Asiatisk Carpaccio

Härlig Carpaccio influerad av asien, smaksatt med jordnötter, chili och koriander.

Biff Rydberg med senapskräm och honungsrostade tomater

En älskad favorit för många ackompanjeras av en senapskräm med sting och söta tomater. 

Biffsallad med örtmarinerade bönor

En matig sallad känns fräscht så här års.

Boeuf Bourguignon

En mustig fransk klassiker

Bresaola med fikon och mascarpone

Enkel men elegant antipasto att servera som liten förrätt.

Bresaolasallad

Bresaolasallad med ruccola och melon är en underbart smakrik sallad med lufttorkat nötkött, parmesanost och andra goda inslag.

Caldo verde med chorizofras

Många måltider i Portugal börjar med en soppa. Ofta dukas det upp Caldo Verde, som betyder grön buljong. I den här versionen av soppan spelar grönkål och chorizo huvudrollerna.

Carpaccio med tryffeldressing och parmesan

En italiensk klassiker som här får lite extra skjuts av tryffel.

Entrêcote med citrusglaze och primörer

Här är inspirationen hämtad ur den amerikanska BBQ-traditionen där man penslar på glaze på köttet efter det fått en fin grillyta.

Entrecôte med sardell- och olivsmör, fylld tomat och vitlöksstekt grönt

Få saker är så gott som en fin grillad entrecote och ett glas rött vin. Här matchar vi med Alain Jaumes hyllade Chateauneuf-du-Pape Domaine Grand Veneur Le Miocene. Gudagott, vi lovar!

Flankstek med härligt gröna bönor

Rätt tillagad blir flanksteken sanslöst mör och smakrik.

Grillad chorizo med vårig potatissallad

En het chorizo med fräsch potatissallad är en riktigt läcker kombo.

Grillad entrecôte

Saftig biff serverad med hemlagad BBQ-sås, bakpotatis och morotslaw.

Grillad entrecôte med äpplecoleslaw och rotfruktschips

Godast blir entrecôten på grillen, köttet är fettrikt och blir saftigt och gott.

Mer på grapevine.se

Portugis med passion för vin

Vintillverkning är ett arv han bär med sig sedan generationer. Portugals vinlegendar João Portugal Ramos är fortfarande lika passionerad som när han började sin karriär. I över trettio år har João Portugal Ramos varit känd som en av Portugals främsta vinmakare och en pionjär med ambitionen att

Tommasi Graticcio Appassionato

Tommasi Graticcio Appassionato är ett intensivt, fruktigt, aningen kryddigt och smakrikt vin med lång härlig eftersmak

Svärtad racletteburgare med picklad pärllök, persilja och citronolja

Vegoburgare går att variera i oändlighet. I den här otroligt goda varianten spelar ost, pärllök och citron huvudrollen.