6 recept hittade

Viltstek med svamp- och polentakräm

Smakrik hösträtt där steken långsamt bakas i ugnen, medan du fokuserar på tillbehören.

Älginnanlår med äppelchutney, nöt- och äppelsallad samt rödvinsås

En lite lyxigare middag med älginnanlår som smälter i munnen. I kombination med äppelchutney, nöt- och äppelsallad och rödvinsås blir rätten fulländad.

Helstekt hjortfilé med blomkålstryffelpuré, sotade rotfrukter och portvinssky

Hjortfilé med delikat mild puré på blomkål med smak av tryffel och portvinssky.

Älggryta med bacon

Vad smakar bättre en höstdag än denna mustiga gryta på älgkött och bacon.

Rådjursfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng samt portvinssås

Rådjurskött har en mild viltsmak och köttet är både mört och magert. En krämig jordärtskocksgratäng blir ett perfekt tillbehör.

Mer på grapevine.se

Ny premiumrom

Rom är kung i baren menar Philip Duff, bartender och spritexpert från New York. Det verkar som rom har fått ett uppsving, stämmer det? – Ja, rom blir alltmer populärt över hela världen, och trenden är extra stark i Sverige. Försäljningen av rom ökar – den snabbast växande spritkategorin är mörk rom

Black Tower Delicious Rosé

Alkoholfritt rosévin

Baconlindad halloumi

Ett salt och gott litet tilltugg som passar extra bra till en kall öl. Perfekt på festen eller som egengjort snacks till tv-soffan.