Kyrö Napue Seabuckthorne Sour

Gindrinkar gjord på premiumråvaror är trendigt. Här har vi en sötsyrlig variant på havtorn och prisbelönad gin. 

Bild: Mattias Södermark
Utskrift
Ingredienser

5 cl Kyrö Napue Rye Gin
1 dl frysta havtorn (3 cl puré)
1,5 cl sockerlag
1-2 cl citronjuice

Gör så här
  1. Tina och pressa havtornen till en puré genom en sil.
  2. Skaka ihop alla ingredienser med is
  3. Sila drinken i ett kort glas med ny is och servera.

Mer på grapevine.se

Vinpassion i Valpolicella

Att vara vinproducent i Italien är långt ifrån unikt. Men att vara det i en familj i rakt nedstigande led i fyra generationer är inte fullt lika vanligt. Familjen Tommasi har odlat vin med stor passion i Valpolicella i mer än hundra år. Historien om familjen Tommasi börjar 1902, då Giacomo Tommasi

Tommasi Perla Pinot Nero Brut

Bubblare i appassionatofamiljen!

Drinktilltugg

Fem olika aptitretare inspirerade av världens smaker