Mascarponepesto

Tid 
70 Minuter
Antal 
4 personer

Pesto med smak av mascarpone och cashewnötter.

Recept: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 dl Cachewnötter blötlagda minst 1 timme
1 dl mascarponeost

1 dl crème fraiche
2 Vitlöksklyftor pressade
1 kruka Basilika
1 krm salt

Gör så här

1. Kör cashewnötterna i matberedare.

2. Blanda de övriga ingredienserna i en skål och tillsätt cashewnötterna.

3. Smaka av med salt.

Mer på grapevine.se

Premium på box!

Tommasi är mest känt för sin suveräna amarone, men vinmakarfamiljen gör även andra kvalitetsviner i Valpolicella. I höstas utökades familjen Tommasis portfölj är något så ovanligt som ett premiumvin på box ! Historien om familjen Tommasi började redan vid förrförra sekelskiftet. Närmare bestämt år

Glass med banan och kanel

En smarrig lättlagad efterrätt gjord på kvarg, banan, kanel, kokos och Polly-choklad