Mascarponepesto

Tid 
70 Minuter
Antal 
4 personer

Pesto med smak av mascarpone och cashewnötter.

Recept: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 dl Cachewnötter blötlagda minst 1 timme
1 dl mascarponeost

1 dl crème fraiche
2 Vitlöksklyftor pressade
1 kruka Basilika
1 krm salt

Gör så här

1. Kör cashewnötterna i matberedare.

2. Blanda de övriga ingredienserna i en skål och tillsätt cashewnötterna.

3. Smaka av med salt.

Mer på grapevine.se

Fröken Smilla

När Smilla Luuk var fem år fick hon diagnosen celiaki, glutenintolerans. Men i stället för att knapra riskakor började hon experimentera vid bakbordet. I dag är Smilla 20 år och har nyligen kommit ut med sin tredje kokbok med glutenfria recept. Det är lika bra att vi tar det direkt så har vi det

Tommasi Amarone Classico

Ett fylligt rött vin med stor doft och smak, serveras till smakrika rätter eller till hårdostar.