Mascarponepesto

Tid 
70 Minuter
Antal 
4 personer

Pesto med smak av mascarpone och cashewnötter.

Recept: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 dl Cachewnötter blötlagda minst 1 timme
1 dl mascarponeost

1 dl crème fraiche
2 Vitlöksklyftor pressade
1 kruka Basilika
1 krm salt

Gör så här

1. Kör cashewnötterna i matberedare.

2. Blanda de övriga ingredienserna i en skål och tillsätt cashewnötterna.

3. Smaka av med salt.

Mer på grapevine.se

Vilket vin till fasan?

Jag fyller år i början av oktober och tänkte bjuda mina vänner på middag. Jag har hittat ett recept från Leif Mannerström som passar bra nu när hösten närmar sig. Jag tänkte bjuda på fasan som serveras helstekt tillsammans med calvadosgrädde, potatis, rotselleri, äpple och pärllök. Förutom calvados

Greenall's Berkeley Square London Dry Gin

En lyxgin för den moderna konsumenten

Salsiccia med mustig tomatsås

Rustik och mustig rätt med italiensk salsiccia.