Napue cranberry

En festlig och somrig drink med den prisbelönade finska Kyrö Napue Rye Gin. Tranbärsjuicen ger syrlig smak och dramatisk färg.

Bild: Mattias Södermark
Utskrift
Ingredienser

3 cl Kyrö Napue Rye Gin
2 cl Campari
1 dl tranbärsjuice
2-3 st färska hallon
1 äggvita

Gör så här
  1. Skaka ihop alla ingredienser med is och servera.
  2. Vill du ha marängskum på toppen, vilket är trendigt, kan du skaka allt utom äggvitan och istället toppa med vispad äggvita.

Mer på grapevine.se

Trendspan: asiatiskt möter nordiskt

Glöm fulfiskad scampi, importerad lågpriskyckling och smakförstärkaren glutamat – nu gäller närproducerade och bra råvaror även på asiatiska restauranger. I Skövde satsar nyrenoverade Thai House på svenskt kött, Malmökrogen Namu kombinerar koreanska smaker med lokala råvaror, och kycklingen på den

Kyrö Napue Rye Gin

Vinnare av 2015 års Gin & Tonic på IWSC 2015!

Laxrulle med västerbotten

Fräsch förrätt eller drinktilltugg.