Norirullar med palsternacksris och sesamdipp

Utskrift
Ingredienser

​4 portioner 

  • 250 g palsternacka
  • 350 g blomkål  
  • 2 dl cashewnötter 
  • 2 dl bladspenat 
  • 2 msk citronjuice
  • 1 kruka koriander 
  • 1 tsk salt 
  • 0,5 msk olivolja
 
Gör så här

Skala palsternackan och skär i större bitar.
Skölj blomkål och dela i grova buketter.
Kör blomkål och palsternacka till ett ris i en matberedare.
När riset fått en finkorning konsistens, tillsätt cashewnötterna och mixa igen till en krämig massa.
Tillsätt bladspenat, grovhackad koriander, citronjuice, salt och olivolja och pulsa några gånger med matberedaren tills allting blandat sig och riset fått en grön färg.

Mer på grapevine.se

Trendspan: app-titligt

Allt mer sköts med mobilen. Restaurangen Pinchos har tagit fasta på utvecklingen och låter sina gäster boka bord, beställa och betala genom en app. När maten är färdig får gästen ett meddelande i mobilen och maten hämtas i en lucka. Rätterna på Pinchos är från världens alla kök och serveras i

Kendermann Riesling Kalkstein

Frisk riesling från Pfalz!

Rostbiff med ruccola och parmesantäcke

Snabb och enkel rätt på rostbiff, med ruccola och riven parmesan. Passar perfekt på buffén, som tillbehör eller förrätt.