Ostfylld ravioli med parma och salviasmör

Tid 
15 Minuter
Antal 
4 personer

Lättlagad pastarätt med mycket smak. 

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

50 g smör

1 kruka färsk salvia

2 pkt färsk ostfylld ravioli, à 250 g

100 g parmaskinka

färskriven parmesan

nymalen svartpeppar

Gör så här

1. Koka upp en kastrull med saltat vatten. Smält smöret och tillsätt salviabladen när smöret börjar dofta. Håll varmt utan att det bränns vid.

2. Häll raviolin i kokvattnet och låt sjuda en minut kortare än anvisningen på förpackningen. Låt rinna av och häll sedan ner raviolin i salviasmöret.

3. Riv skinkan i mindre bitar och blanda försiktigt. Häll upp i skålar eller djupa tallrikar. Strö över parmesan, peppra och garnera med extra salviablad.

 

Mer på grapevine.se

Choklad + bubbel = sant

Chokladmakaren Sofia Rydemalm menar att vit choklad och champagne är en lyckad kombo, med rätt smaksättning. Till ett glas Beaumont des Crayères Grande Réserve Brut serverar hon en tårta gjord på vit chokladmousse med citron och ingefära. Sofias chokladresa började 2002, då hon blev kär i en

GIOL Prosecco Collio Organic Brut

Ekologisk prosecco från Italien! Lanseras 23/10 på beställningssortimentet!

Ravioli med salviasmör och sidfläsk

Lika enkelt som gott. Perfekt till ett glas rött.