Pimientos de padrón

Antal 
4 portioner

Milda chilifrukter är otroligt goda stekta med lite salt på. Men se upp, det är alltid någon som är stark. Servera till tacos eller som extra gott snacks.

Utskrift
Ingredienser

200 g färska pimientos de padrón
3 msk olivolja
flingsalt

Gör så här
  1. Hetta upp oljan i en stor panna. Stek pimienton ett par min på hög värme så att de blir blåsiga och skrynkliga.
  2. Salta generöst och servera.

Mer på grapevine.se

Ny premiumrom

Rom är kung i baren menar Philip Duff, bartender och spritexpert från New York. Det verkar som rom har fått ett uppsving, stämmer det? – Ja, rom blir alltmer populärt över hela världen, och trenden är extra stark i Sverige. Försäljningen av rom ökar – den snabbast växande spritkategorin är mörk rom

Tommasi Grappa Di Recioto

Gjord på prestigefylld Recioto

Örtsås

Med smak av senap och kapris. Såsen blir krämig och rund i smaken genom att vända ner lite vispad grädde på slutet. Om du vill kan du blanda i lite vitlöksstekt bladspenat.