Pimientos de padrón

Antal 
4 portioner

Milda chilifrukter är otroligt goda stekta med lite salt på. Men se upp, det är alltid någon som är stark. Servera till tacos eller som extra gott snacks.

Utskrift
Ingredienser

200 g färska pimientos de padrón
3 msk olivolja
flingsalt

Gör så här
  1. Hetta upp oljan i en stor panna. Stek pimienton ett par min på hög värme så att de blir blåsiga och skrynkliga.
  2. Salta generöst och servera.

Mer på grapevine.se

Restaurangtips: Pontus Frithiof's Burger & Lobster

I juli slogs portarna upp för ett helt nytt restaurangkoncept i Stockholm- Burger & Lobster. Som namnet antyder, serveras rätter med just hamburgare och hummer och om du frågar oss, är det två storslagna favoriter samlat under ett och samma tak. Konceptet i sig är inte nytt, den första Burger & Lobster restaurangen öppnade i Londons Mayfair 2011 och blev så populär att ytterligare tre filialer öppnade runt om i London och samtidigt en i New York. I september är det även Quatars och Dubai’s tur.

Chokladtårta med körsbär

Kladdkaka, chokladmousse och söta körsbär - en riktigt smaskig kombo!