Pimientos de padrón

Antal 
4 portioner

Milda chilifrukter är otroligt goda stekta med lite salt på. Men se upp, det är alltid någon som är stark. Servera till tacos eller som extra gott snacks.

Utskrift
Ingredienser

200 g färska pimientos de padrón
3 msk olivolja
flingsalt

Gör så här
  1. Hetta upp oljan i en stor panna. Stek pimienton ett par min på hög värme så att de blir blåsiga och skrynkliga.
  2. Salta generöst och servera.

Mer på grapevine.se

Veckans vintips: prosecco när den är som bäst

Aromatiskt, fruktigt och fräscht mousserande vin från Italien! Klar blek ljusgul färg. Doften är fruktig med inslag av päron, mandarin och vingummi. Smaken är aromatisk och fräsch. Gancia grundades 1850 av Carlo och Edoardo Gancia med en vinkällare i Canelli. Passionen för marken, djup respekt för

Smördegspizza med bresaola och gorgonzola

En pizza i lite lyxigare tappning med bresaola och smulad gorgonzola.