Rabarber och jordgubbsglass

Glass i ett nafs! Fräsch och god efterrätt med smak av vanilj, rabarber och jordgubb.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

½ kg djupfrysta rabarber och jordgubbar
3 dl vaniljyogurt
1 msk vaniljsocker
strössel / bär

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i en matberedare.

2. Ställ in i frysen tills lagom hård konsistens. 

3. Dekorera med bär eller strössel.

Mer på grapevine.se

Toscanas stolthet

I Toscana är sangiovese de blå druvornas kung. Sex av Toscanas sju regioner som tillhör Italiens högsta kvalitetsklass för vin, DOCG, är baserade på just sangiovese. Ett riktigt prestigevin är Brunello di Montalcino som numera erbjuds av familjen Tommasi. Brunello di Montalcino var det första vin i

Casisano Duo Selection

Exklusiv duopack med Casisano Rosso di Montalcino och Casisano Brunello di Montalcino!

Grönsakshandlarens pizza

Vegetarisk pizza där grönsakerna ger smak i stället för den vanliga tomatsåsen. Färdiga pizzabottnar är en smidig lösning.