Red Hummus Oriental

Antal 
Ca 10 snittar
Utskrift
Ingredienser

1 dl hemmagjord eller köpt rödbetshummus

1⁄2 baguette, i skivor

50 g fetaost

1⁄2 tsk rosépepparkorn

1⁄2 msk olivolja

Ca 2 msk rostade mandlar, hackade

1⁄2 kruka mynta

    Gör så här

    Bred rödbetshummus över skivor av rostad baguette.

    Smula fetaos- ten och blanda med lätt krossade rosépepparkorn och olivolja.

    Strö fetaos- ten över hummusen och garnera med mandlar och myntablad.

    Mer på grapevine.se

    Frankofil!

    Välkomponerat, okomplicerat och fokus på råvaran. Så lät Erik Hammars vinnarrecept i Sveriges mästerkock. Här berättar han om tävlingen och kärleken till det franska köket.

    Tommasi Palanca Ripasso

    I TOMMASIS RIPASSO FINNS DET BÄSTA FRÅN AMARONEN

    Laxrulle med västerbotten

    Fräsch förrätt eller drinktilltugg.