Rostbiff med ruccola och parmesantäcke

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Snabb och enkel rätt på rostbiff, med ruccola och riven parmesan. Passar perfekt på buffén, som tillbehör eller förrätt. 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

16 skivor rostbiff
1 påse ruccolasallad
1 dl grovs riven parmesanost
olivolja
balsamvinäger

Gör så här

1. Lägg upp rostbiffen på ett serveringsfat.

2. Fördela ruccolan över köttet och häll på lite olja och balsamvinäger.

3. Dekorera med grovt riven parmesanost.

Mer på grapevine.se

Veckans Vintips: Ny ekologisk vit Bordeaux

Famille Excellor Biologique 2014 lanseras i 220 butiker den 1 september. En ekologiskt vit Bordeaux med härlig, medelintensiv, ren, druvtypisk och ungdomlig doft med toner av krusbär, citrus, lime, grönt äpple, nässlor med inslag av mineral och örter. Smaken är torr, frisk och med balanserad fräsch syra av citrus, lime, mineraler och krusbär. Ett ursprungstypiskt vin med ett långt elegant avslut.

Marqués de Vargas Reserva

En elegant rioja med klassiska undertoner i koncentrat

Oxfilé med Amarone-sås

Satsa på ett riktigt fint kött som matchar det härliga amaronevinet i såsen. Rätten serveras med potatisrösti och balsmicostekta tomater.