Rostbiff med ruccola och parmesantäcke

Tid 
10 Minuter
Antal 
4

Snabb och enkel rätt på rostbiff, med ruccola och riven parmesan. Passar perfekt på buffén, som tillbehör eller förrätt. 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

16 skivor rostbiff
1 påse ruccolasallad
1 dl grovs riven parmesanost
olivolja
balsamvinäger

Gör så här

1. Lägg upp rostbiffen på ett serveringsfat.

2. Fördela ruccolan över köttet och häll på lite olja och balsamvinäger.

3. Dekorera med grovt riven parmesanost.

Mer på grapevine.se

Färskt vårnummer ute nu!

Nu är 2016 års första nummer här av vårt magasin Grapevine.se. I detta nummer bjuds du bland annat på fräscha gröna vårrecept, ett resereportage om fantastiska vackra Verona, en intervju med Linus Larsson; vinnare av hela Sverige bakar. Han bjuder även på härliga bakverk-recept. Detta och mycket

Tommasi Le Volpare Soave

Torr och fruktig Soave till skaldjur

Lax och skaldjursröra

Klassisk toast på räkor och lax som förrätt eller tapas.