Rum Royale

Utskrift
Ingredienser

1 glas

30 ml Angostura 1919
35 ml rosévin- och halloncordial
80 ml Myth Sparkling
30 ml citronjuice
4 stänk Angostura Orange Bitters

Gör så här

Häll samtliga ingredienser utom bubbel i en shaker.
Skaka med rikligt med is tills kallt och sila upp i cocktailglas.
Toppa med bubbel och garnera med hallon.

ROSÉVIN- OCH HALLONCORDIAL
Räcker till 4-5 drinkar

Värm 240 ml vitt socker med 160 ml Black Tower rosé (eller annat överblivet rosévin), 10 mosade hallon,
zest från en citron och 1 stänk Angostura Orange Bitters i en kastrull och ta från värmen när sockret lösts.
Låt dra i 15 minuter. Sila av.

 

Mer på grapevine.se

Danilo Restaurang Bar & Café i Göteborg

Danilo restaurang, bar och café. Ett namn att lägga på minnet och ett koncept som är svårt att glömma efter att man satt sin fot innanför restaurangens väggar. Sedan starten år 2006, huserar verksamheten i filminspirerad miljö, i samma byggnad som Filmstaden Bergakungen i Göteborg. Det är därför

Morot Vietnam med aioli, chili och jordnötter

Tänk att rårivna morötter kan vara makalöst gott! Vill du laga rätten med den vegetariska fisksåsen som används på Mathias Dahlgrens vegetariska restaurang Rutabaga så tänk på att göra såsen dagen innan servering. Receptet ligger längst ner på sidan.