Sage the Royal Silver Fizz

Utskrift
Ingredienser

1 glas

 

  • 20 ml Barceló Gran Añejo
  • 30 ml färskpressad grapefruktjuice
  • 20 ml mango- och salviasyrup 
  • 1 äggvita
  • 50 ml Gancia mousserande vin
  • 20 ml teinfusion
  • Is
 
Gör så här

Skaka alla ingredienser hårt i en shaker, förutom det mousserande vinet, och utan is.
Fyll på is i shakern. 

Skaka igen.

 

Häll upp det mousserande vinet i ett rocksglas. Sila upp drinken i glaset.
Garnera med grapefruktzest.

 

Mer på grapevine.se

João P. Ramos- en näsvis vinlegend

João P. Ramos har alltid gått sin egen väg. Han kommer från en konstnärlig familj, men valde själv att studera agronomi. Och när grannarna gjorde enklare bordsvin, satsade han på kvalitet. Resultatet blev en framgångssaga. Och allt verkar hänga på hans näsa… João P. Ramos är färgblind men har ett

Kyrö Dark Gin

En ekfats lagrad gin gjord på 100% råg!

Glasnudelsallad med munggroddar och avokado

Vegetariskt med lite hetta/sötma, perfekt som nyttigt fredagsmys eller som fräsch lördagslunch!