Sallad med brysselkål, mandel och honung

Tid 
20 Minuter
Antal 
4

Honungsrostade färska små brysselkål slungade med skållade mandlar. 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

500 g brysselkål 
1 dl mandlar 
0,5 dl olivolja 
2 msk honung
salt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela brysselkålen i mitten och lägg i ugnsfast form tillsammans med skållad mandel.

2. Ringla olja och honung över brysselkålen.

3. Rosta brysselkålen i ca 30 minuter.

4. Salta lite innan servering. Vill man variera sig kan man smula över getost.

Mer på grapevine.se

Världsmästaren Dosa Ivanov är "Bartender of the year"

Nyligen avgjordes den prestigefyllda tävlingen "Bartender of The Year" i World Cocktail Championships. Som värdig vinnare utsågs Dosa Ivanov , Bar Supervisor på Clarion Post Hotel i Göteborg. Läs vår intervju med världsmästaren.

Tom of Finland

Organic vodka

Friterad salvia

Annorlunda och väldigt goda snacks direkt från örtagården.