Sallad med coppa, rostade nötter, blomkål, lingonvinägrett och prästost

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

Fräsch, krispig och matig sallad som kan serveras både som förrätt eller tillbehör

Recept: Mattias Larsson Bild: Jakob Fridholm
Utskrift
Ingredienser

Sallad
20 skivor coppa eller lufttorkad skinka
80 g rostade nötter
100 g blomkål, ansad
machesallad och prästost

Lingonvinägrett
1 msk rårörda lingon
2 msk olivolja

Gör så här

1. Plocka minibuketter av blomkålen.

2. Lägg ut coppan på 4 tallrikar, strö över nötterna och blomkålsbuketterna.

3. Lägg på lite machesallad och smula över ost. Ringla över vinägretten.

Mer på grapevine.se

Tacofiesta

Vänner på middag eller festligt fredagsmys? Bjud på tacofiesta – en kväll med stil och hetta! Låt gästerna njuta av hemlagad het texmex, halvtorrt vitt vin eller varför inte en kall öl och miniflaskor med premiumtequila? Tacos är fredagsmat när den är som bäst. Det är mycket gott, festligt och

Barceló Gran Añejo

Känd sedan länge, ny hos oss! Finns i två storlekar, 35 cl och 70 cl.

Tortilla med avokado, mango och jordgubb

En fräsch variant på klassiska tortillas med smak av jordgubb, mango, avokado och koriander.