Sallad med coppa, rostade nötter, blomkål, lingonvinägrett och prästost

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

Fräsch, krispig och matig sallad som kan serveras både som förrätt eller tillbehör

Recept: Mattias Larsson Bild: Jakob Fridholm
Utskrift
Ingredienser

Sallad
20 skivor coppa eller lufttorkad skinka
80 g rostade nötter
100 g blomkål, ansad
machesallad och prästost

Lingonvinägrett
1 msk rårörda lingon
2 msk olivolja

Gör så här

1. Plocka minibuketter av blomkålen.

2. Lägg ut coppan på 4 tallrikar, strö över nötterna och blomkålsbuketterna.

3. Lägg på lite machesallad och smula över ost. Ringla över vinägretten.

Mer på grapevine.se

Restaurangtips: Pontus Frithiof's Burger & Lobster

I juli slogs portarna upp för ett helt nytt restaurangkoncept i Stockholm- Burger & Lobster. Som namnet antyder, serveras rätter med just hamburgare och hummer och om du frågar oss, är det två storslagna favoriter samlat under ett och samma tak. Konceptet i sig är inte nytt, den första Burger & Lobster restaurangen öppnade i Londons Mayfair 2011 och blev så populär att ytterligare tre filialer öppnade runt om i London och samtidigt en i New York. I september är det även Quatars och Dubai’s tur.

Greenall's Berkeley Square London Dry Gin

En lyxgin för den moderna konsumenten

Avokadosallad

En härlig sallad där nötterna ger crunch och honungen god sötma. Passar som en grön inledning på en middag, som tillbehör eller hälsosam huvudrätt!