Sallad med coppa, rostade nötter, blomkål, lingonvinägrett och prästost

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

Fräsch, krispig och matig sallad som kan serveras både som förrätt eller tillbehör

Recept: Mattias Larsson Bild: Jakob Fridholm
Utskrift
Ingredienser

Sallad
20 skivor coppa eller lufttorkad skinka
80 g rostade nötter
100 g blomkål, ansad
machesallad och prästost

Lingonvinägrett
1 msk rårörda lingon
2 msk olivolja

Gör så här

1. Plocka minibuketter av blomkålen.

2. Lägg ut coppan på 4 tallrikar, strö över nötterna och blomkålsbuketterna.

3. Lägg på lite machesallad och smula över ost. Ringla över vinägretten.

Mer på grapevine.se

Vinnare utsedd i Angostura® Global Cocktail Challenge

I Port-of-Spain Trinidiad söndagen den 7 februari 2016, kom världens främsta bartenders att tävla om 10 000 amerikanska dollar och den prestigefulla titeln och jobbet som Angostura® Global Brand Ambassador. Det var den åttonde gången som Angostura höll sin Angostura® Global Cocktail Challenge! Varje finalist har kämpade sig igenom hård konkurrens, totat 287 tävlande från 36 olika länder, där de bästa gick vidare till den stora Globala finalen i Trinidad och Tobago.

Tommasi Chiaretto

Läskande till mat och gott sällskap!

Melon och gurkcocktail med havskräftsstjärtar och forellrom

Fruktig och fräsch förrättscocktail till glädje för både öga och gom. Den lätt grillade havskräftan på toppen ger smaken av hav och salta stänk.