Sallad med tre sorters betor, ruccola och parmesan

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

En färgglad sallad gjord på rödbetor, gulbetor och polkabetor, ruccolasallad och riven parmesan. 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

6 betor (rödbeta, gulbeta och polkabeta)
parmesanost
olivolja
vit balsamvinäger
1 näve ruccola

Gör så här

1. Skala betorna. Använd en mandolin eller annat redskap så att betorna blir riktigt tunt skivade. Blanda färgerna.

2. Riv över parmesan och toppa med ruccola.

3. Häll över olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra efter smak.

Mer på grapevine.se

Pinotage- det röda guldet från Sydafrika

Pinotage odlas nästan bara i Sydafrika och är en korsning mellan de franska druvsorterna Cinsault och Pinot Noir, trots att de knappt har några likheter alls smakmässigt. Hur matchar man pinotage bäst med mat? Pinotage odlas nästan bara i Sydafrika och är en korsning mellan de franska druvsorterna

Santa Tresa Frappato Organic

Ekologiskt vin gjort på unik druva

Krämig kyckling med tre sorters peppar

En riktigt läcker kycklingrätt som får extra piff av peppar av olika slag.