Sallad med tre sorters betor, ruccola och parmesan

Tid 
15 Minuter
Antal 
4

En färgglad sallad gjord på rödbetor, gulbetor och polkabetor, ruccolasallad och riven parmesan. 

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

6 betor (rödbeta, gulbeta och polkabeta)
parmesanost
olivolja
vit balsamvinäger
1 näve ruccola

Gör så här

1. Skala betorna. Använd en mandolin eller annat redskap så att betorna blir riktigt tunt skivade. Blanda färgerna.

2. Riv över parmesan och toppa med ruccola.

3. Häll över olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra efter smak.

Mer på grapevine.se

João P. Ramos- en näsvis vinlegend

João P. Ramos har alltid gått sin egen väg. Han kommer från en konstnärlig familj, men valde själv att studera agronomi. Och när grannarna gjorde enklare bordsvin, satsade han på kvalitet. Resultatet blev en framgångssaga. Och allt verkar hänga på hans näsa… João P. Ramos är färgblind men har ett

Duorum Colheita

Mycket fruktigt vin med fatkaraktär från Duoro.

Grönkålspesto

Kål-trenden är här för att stanna! Här är en superenkel pesto gjord på grönkål, citron, parmesan, vitlök och solrosfrön. För den som inte gillar anjovis, går det såklart att utesluta denna ingrediens.