Salta kex med tomatost, feta & rosmarin

Tid 
10 Minuter
Antal 
4 personer

Dessa goda och snygga tilltugg fixar du i ett nafs!

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

12 salta kex
1 tub tomatost med feta, Fjällbrynt
färsk rosmarin
flingsalt

Tips 

Det finns många mjukostar att variera mellan, prova även gärna kantarellost, skinkost eller räkost.

Gör så här

1. Ringla en klick ost på varje kex.

2. Hacka färsk rosmarin och strö över. Dekorera med någon extra kvist.

3. Strö över lite flingsalt. Servera genast.

Mer på grapevine.se

Burgers & Wine

Den gamla skräpmaten hamburgare har de senaste åren seglat upp som riktig finmat och idag serveras burgare på var och varannan gourmetrestaurang. Men hur gör man en högklassig burgare hemma i köket och vad passar bäst att dricka till? En vällagad hamburgare är svår att motstå. Men hur gör man en

Tommasi Le Fornaci Lugana DOC

Lanseras 1 april 2020!

Tonfisk med brynt sardell- och kaprissmör och stekt aubergine med tomatvinägrett

En typisk siciliansk tonfiskrätt där den sötsyrliga vinägretten gifter sig med sältan från sardeller och kapris. Receptet kommer från kändiskocken Mattias Larsson.