Salta kex med tomatost, feta & rosmarin

Tid 
10 Minuter
Antal 
4 personer

Dessa goda och snygga tilltugg fixar du i ett nafs!

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

12 salta kex
1 tub tomatost med feta, Fjällbrynt
färsk rosmarin
flingsalt

Tips 

Det finns många mjukostar att variera mellan, prova även gärna kantarellost, skinkost eller räkost.

Gör så här

1. Ringla en klick ost på varje kex.

2. Hacka färsk rosmarin och strö över. Dekorera med någon extra kvist.

3. Strö över lite flingsalt. Servera genast.

Mer på grapevine.se

Vinnare av boken "52 soppor"

I sista numret av Grapevine.se ( Nr.4 2015) skrev vi om en tävling, där vi delade ut kokboken "52 soppor" av Ylva Bergqvist. Vinnarna med de bästa motiveringarna till varför man ville få denna kokbok är nu utsedda. Grattis säger vi till: Birger Söderqvist, Stockholm Mia Ullestad, Högsäter Hans

Tommasi Amarone Classico

Ett fylligt rött vin med stor doft och smak, serveras till smakrika rätter eller till hårdostar.

Kokt eller grillad sparris med kaprismajonnäs

Läckert som tilltugg eller förrätt vid festliga tillfällen! Lättlagat, fräscht och gott.