Salta kex med tomatost, feta & rosmarin

Tid 
10 Minuter
Antal 
4 personer

Dessa goda och snygga tilltugg fixar du i ett nafs!

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

12 salta kex
1 tub tomatost med feta, Fjällbrynt
färsk rosmarin
flingsalt

Tips 

Det finns många mjukostar att variera mellan, prova även gärna kantarellost, skinkost eller räkost.

Gör så här

1. Ringla en klick ost på varje kex.

2. Hacka färsk rosmarin och strö över. Dekorera med någon extra kvist.

3. Strö över lite flingsalt. Servera genast.

Mer på grapevine.se

Veckans Vintips: ekologisk Châteauneuf-du-Pape

Domaine Grand Veneur Châteauneuf-du-Pape Organic 2012 är en bra anledning att längta lite till hösten (1 september).Vinet är en ekologisk nyhet från prestigeproducenten Alain Jaume & Fils och lanseras i Systembolagets ordinarie sortiment.

Terroir Riesling Kalkstein

Frisk riesling från Pfalz!

Pestofyllda prosciuttorullar

Läcker munsbit att servera som antipasto.