Serrano och robiolalandgång med färska bär

Tid 
10 Minuter
Antal 
4 personer

Det goda är ofta det enkla. Under soliga sommardagar vill man ha tid att njuta av utelivet. Perfekt är då denna enkla "landgång" med lufttorkad skinka och italiensk vitmögelost, toppad med rucola, mynta, jordgubbar och physalis. Himmelskt gott!

Recept & bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

400 g serranoskinka
4 skivor grovt landgångsbröd
400 g robiolaost eller liknande (exempelvis cambozola)
1 ask jordgubbar
4 msk honung
50 g rucola
1 ask physalis
1 kruka mynta

Gör så här

1. Bred ut ett tjockt lager ost på landgångsbröden, sprid över rucolan och ringla lite av honungen över.

2. Placera sedan skinkan snyggt och garnera slutligen med jordgubbar, mynta och physalis. 

Mer på grapevine.se

João P. Ramos- en näsvis vinlegend

João P. Ramos har alltid gått sin egen väg. Han kommer från en konstnärlig familj, men valde själv att studera agronomi. Och när grannarna gjorde enklare bordsvin, satsade han på kvalitet. Resultatet blev en framgångssaga. Och allt verkar hänga på hans näsa… João P. Ramos är färgblind men har ett

Kyrö Koskue Small Batched Rye Gin

En ekfats lagrad gin gjord på 100% råg!

Biffsallad med örtmarinerade bönor

En matig sallad känns fräscht så här års.