Snabb vegetarisk pizza med parmesan och blomkål

Tid 
20 Minuter
Antal 
4
Ugn 
200°

Matig vegetarisk pizza med smak av fetaost, blomkål, parmesan, ruccola, och champinjoner.

Recept & Bild: Caroline Eriksson
Utskrift
Ingredienser

1 paket färdig pizzadeg
2 dl riven parmesan
1 blomkålshuvud
10 champinjon
1 paket fetaost
1 påse ruccola

Tips 

Tillsätt gärna protein om du inte önskar vegetariskt, t ex Prosciutto. 

Gör så här

1.Värm ugnen till 200 grader. Rulla ut den färdiga pizzadegen på en plåt med bakpapper.

2. Dela på blomkålen till små buketter. Skiva champinjonerna tunt. Stek blomkålen och champinjonerna i rikligt med smör.

3. Fördela den rivna osten på pizzan. Lägg över blomkålen och champinjonerna. Grädda i ca 10 minuter. Servera med smulad fetaost och ruccola på toppen.

Mer på grapevine.se

João P. Ramos- en näsvis vinlegend

João P. Ramos har alltid gått sin egen väg. Han kommer från en konstnärlig familj, men valde själv att studera agronomi. Och när grannarna gjorde enklare bordsvin, satsade han på kvalitet. Resultatet blev en framgångssaga. Och allt verkar hänga på hans näsa… João P. Ramos är färgblind men har ett

Salviastekt dorada med ratatouille och saffransaioli

En fransk smakrik och vitlöksdoftande rätt med medelhavsfisken Dorada.